550x90

Trail Cup päätökseen Tampereen Niihamassa

Kuva: Heikki Virekunnas

Kuva: Heikki Virekunnas

Viitenä viime tiistaina Tampereella järjestetty Trail Cup sai loppuhuipennuksensa Mikon Leipä -stagella Nihaman ulkoulumajalla. Kuuden kilometrin melko tasainen, mutta tekninen reitti kulki muun muassa kaunista Näsijärven rantapolkua myöden.

 

Nopein mies päivän radalla oli Kooveen Topi Anjala, jolle voitto oli kauden toinen. Toiseksi sijoittui Mikko Knuuttila, joka kaatui matkalla, mutta kisa ei kaatumiseen kuitenkaan ratkennut vaan Anjala jäi hyvän urheiluhengen ja herrasmies sääntöjen mukaisesti odottelemaan kilpakumppaniaan. Kolmantena maaliin juoksi Sajaniemen Sonnien Jarkko Huovila. Kevään kokonaiskisassa menestyivät Pekka Itävuo, Jari Huhta ja Henri Taanila

Naisissa nopein oli jo neljänen voittonsa ja täydet pisteet kokonaiskilpailussa saalisti Sonja Kyrölä. Kyrölä paranteli myös omissa nimissään ollutta reittiennätystä. Toiseksi sijoittui Cupin ensikertalainen Tuija Kuusela ja kolmas Pyrinnön Terhi Pollari. Kokonaiskilpailussa naisissa menestyivät Kyrölän lisäksi Anni-Maija Fincke ja Pollari.

Järjestäjä haluaa kiittää kaikki polkujuoksusarjaan osallistuneita. Trail Cup tulee taas ensi keväänä Tampereen poluilla.

Tulokset

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama