550x90

Tampereen Pyrinnön Jarkko Järvenpää katukisan voittoon Bremenissä

Jarkko Järvenpää. Kuva: Deca Text&Bild

Jarkko Järvenpää. Kuva: Deca Text&Bild

Jarkko Järvenpää jatkoi voittosarjaansa Bremenin maratonin yhteydessä juostavassa 10 kilometrin katukilpailussa.

Järvenpää voitti kilpailun ajalla 29.46, joka on kauden kotimainen kärkiaika tiejuoksuissa. Voitto oli hänelle neljäs Bremenin kilpailusta.

- Olen hieman eri reitillä juossut tuon kisan parhaimmillaan hieman alle 29 minuuttiin. Nyt olen harjoituksissa juossut maratonvauhtisia 30 kilometrin lenkkejä, joten tuo oli siihen nähden hyvä kymppi, Järvenpää sanoi Suomen urheiluliiton tiedotteessa.

Tampereen Pyrinnön juoksijan ajatuksissa välkkyy jo ensi kesän EM-maraton Berliinissä. Sinne Suomen Urheiluliiton tulosraja on 2.18.00. Järvenpää oli alkujaan aikeissa käydä rajan kimppuun vasta keväällä, mutta on mahdollista, että hän yrittää rikkoa sen jo kuluvan syksyn aikana.

- Kuvittelin, että tulosraja olisi kovempi. Tuon rajan pitäisi mennä pienellä virittelyllä vielä syksyn mittaan. Sen jälkeen olisi helpompi jatkaa treeniä kohti kesää, kun raja olisi tehtynä, Järvenpää sanoo.

Järvenpään mukaan Valencian maraton 19. marraskuuta on yksi vaihtoehto. Toinen vaihtoehto olisi yrittää rikkoa raja Suomessa, vaikka vetoapua ei silloin olisi samaa tapaan tarjolla kuin Valencian tapaisessa kansainvälisessä kilpailussa.

550x350


Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama