550x90

Aikuisurheiluliitolle lajivalmentaja kestävyysjuoksuun

Annemari Kiekara toimii valmentajana miehensä Mika Kiekaran kanssa. Kuva: Jarno Maimonen

Annemari Kiekara toimii valmentajana miehensä Mika Kiekaran kanssa. Kuva: Jarno Maimonen

Suomen Aikuisurheiluliitto, SAUL, on solminut 9.10.2017 yhteistyösopimuksen Annukan ja Mikan Juoksukoulu Oy:n kanssa.

Juoksukoulua johtavat Annemari (os. Sandell) ja Mika Kiekara (ent. Myöhänen). Nyt solmittu sopimus jatkaa syyskuussa heittojen lajivalmennuksesta alkanutta yhteistyötä eri lajivalmentajien kanssa.

Esitys kestävyysjuoksuihin keskittyvästä valmennuksesta tuli Annemarilta ja Mikalta. SAUL hallitus totesi yhteistyön sopivan erittäin hyvin liiton toiminta-ajatukseen hyvälle valmennustyölle ja halulle antaa niin urheilijoillemme kuin kestävyysjuoksua harrastaville hyvät mahdollisuudet koko elämänkaaren mittaiseen liikuntaan.

Nyt solmitun sopimuksen tavoitteena on lisätä kestävyysjuoksusta kiinnostuneiden määrää ja saattaa heidät aktiivisiksi harrastajiksi, joista aktiivisen kilpailutoiminnan kautta syntyy uusia menestyjiä kansainvälisiin kilpailuihin.

Annukan ja Mikan Juoksukoulu tulee tarjoamaan vuoden 2018 alusta kestävyysjuoksuleirejä aluksi Pajulahden, Tanhuvaaran ja Ounasvaara liikunta- ja urheilukeskuksissa. Tavoitteena on myös alueellisten ja paikallisten valmennustilaisuuksien järjestäminen sekä henkilökohtaisten valmennusohjelmien laatiminen.

SAUL:n puheenjohtaja Tapio Lindroos totesi sopimuksen olevan erittäin hyvä jatkumo koko liiton toiminnalle.

- Nyt pääsemme kestävyysjuoksussa askeleen eteenpäin, jonka teimme jo heittolajeissa syyskuussa. Meillä on neuvotteluissa myös pikajuoksuun ja hyppyihin vastaavanlainen yhteistyö. Toivottavasti pääsemme vielä tulevan talven aikana tässäkin eteenpäin. Näin meillä olisi erittäin hyvä ja tukeva alusta kohti ensi vuoden MM-kilpailuja, jotka käydään syyskuun alussa Espanjan Malagassa, totesi tyytyväinen Tapio Lindroos.

550x350


Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama