550x90

Polkujuoksusarja laajenee, mutta minne? Valinta ratkeaa yleisöäänestyksessä

Henri Ansio NUTS Karhunkierroksella. Kuva: Aapo Laiho

Henri Ansio NUTS Karhunkierroksella. Kuva: Aapo Laiho

Suuren suosion saanut kotimainen polkujuoksusarja BUFF Trail Tour laajenee yhdellä osakilpailulla vuodelle 2018. Kuluvalla kaudella osakilpailuja oli seitsemän alkaen toukokuun alun Bodom Trailista päättyen lokakuun alun Vaarojen Maratonille.

Nyt polkujuoksun ystävillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, missä seitsemäs osakilpailu tullaan juoksemaan. Alun perin uuden osakilpailun kandidaatteja oli seitsemän. Järjestäjäorganisaation esiraati on valinnut näistä seitsemästä ehdokkaasta mielestään kaksi parasta yleisöäänestykseen. Ehdokkaat ovat 22.6. käytävä Tahko Trail tai 30.6. järjestettävä Aulanko Tower Trail.

Uuden osakilpailun valinta on kuin olympialaisten hakuprosessi esivalintoineen ja esittelyineen. Sekä Tahkon että Aulangon järjestäjät ovat laatineet esittelytekstin tapahtumastaan Buff Trail Tourin sivuille. Lisäksi molempien hakijoiden tapahtumiin voi tutustua pariminuuttisten Youtube-videoiden avulla.

Äänestysaika on tulossa loppua kohti, sillä oman äänensä voi antaa vielä perjantaihin 10.11. kello 18.00 asti. Järjestäjät ovat luvanneet ilmoittaa äänestyksen voittajan ja sarjan uuden osakilpailun viimeistään sunnuntaina.

Jokaisella äänestäjällä on käytössä yksi ääni. Tämän varmistamiseksi äänestyksen yhteydessä kysytään nimi ja sähköpostiosoite. Ehdokkaiden esittelyyn ja äänestykseen pääsee BUFF Trail Tourin sivujen kautta.

Muut sarjan osakilpailut ovat Bodom Trail 5.5., NUTS Karhunkierros 26.5., NUTS Pallas 14.7., Pyhä Tunturimaraton 11.8., Nuuksio Classic 1.9. ja Vaarojen Maraton 6.10.

-Juho-Veikko Hytönen

Premiumsport.fi

ulvang banneri