Timo Seppälälle haetaan seuraajaa

Kuvituskuva. Kuva: NordicFocus

Kuvituskuva. Kuva: NordicFocus

Antidopingtyöstä vastaava Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ilmoitti viime viikolla, että sen pitkäaikainen lääketieteellinen johtaja Timo Seppälä jäi eläkkeelle. Nyt Seppälälle etsitään seuraajaa lääketieteellisen asiantuntijan nimellä.

Lääketieteellisen asiantuntijan tehtäviin kuuluvat antidopingtoiminnan lääketieteellisistä asioista vastaaminen, lääketieteellisten asioiden asiantuntijuus dopingrikkomusten yhteydessä, eri kohderyhmien neuvonta lääketieteellisissä asioissa, asiantuntijamateriaalien tuottaminen, kouluttaminen sekä yhteistyö eri toimijoiden kanssa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry vastaa urheilun eettisyyden vahvistamisesta Suomessa. Yhdistyksen toimialoja ovat antidopingtoiminta, kilpailujen manipuloinnin ehkäisy sekä katsomoturvallisuuden ja -viihtyvyyden edistäminen. SUEK tekee laajaa yhteistyötä urheilun eri toimijoiden kanssa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Yhdistyksen rahoittaja on opetus- ja kulttuuriministeriö.

Haku lääketieteellisen asiantuntijan tehtävään on avoinna elokuun puoliväliin saakka. Tarkemmat hakuohjeet on nähtävissä SUEK:n sivuilta.

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama