Lost in Kajaanissa sarjavoittoihin vuokattilainen Missä on JJ? ja Multisport.fi

Janne Pyykönen ja Jussi Simula karkasivat suunnistusosuudella. Kuva: Lost in Kajaani

Janne Pyykönen ja Jussi Simula karkasivat suunnistusosuudella. Kuva: Lost in Kajaani

Kuhmosta perjantaina alkaneet Lost in Kajaani -seikkailukilpailun pisimmät Extreme Lost- ja Lost-sarjat huipentuivat lauantaina Kajaaniin.

Yhtäjaksoisen Extreme Lostin vei ylivoimaisesti Multisport.fi, ylivoimainen oli myös Lost-sarjan vieneen vuokattilaisen Missä on JJ? -joukkueen voitto.

Multisport.fi:n kolmikko Petri Forsman, Janne Mononen ja Heiti Hallikma. Kymmenen vuoden tauon jälkeen yhdessä seikkailukisaan osallistunut joukkue saavutti maalin 22 tunnissa.

‒ Ihan semmoinen pikkurypäisy, rauhassa liikkeelle. Kun rauhassa lähtee, vauhti ei pahasti tummu. Varpaat ovat olleet jäässä sen 18 tuntia, Vuokatissa vaelluksella lämpeni. Tasaisuus ja kokemus olivat vahvuutemme, emme lähteneet hötkyämään itseltämme jalkoja alta. Aika vähillä virheillä meni, Janne Mononen tuumi.

Multisport.fiJanne Mononen, Petri Forsman ja Heiti Hallikma kokosivat yhteisen joukkueen 10 vuoden tauon jälkeen. Kuva: Lost in Kajaani

Hieno fiilis oli myös Lost-sarjan voittaneilla Jussi Simulalla ja Janne Pyykösellä.

‒ Alkupuoli passailtiin muiden perässä. Odotimme Vuokatin suunnistusta. Se napsahti sen verran hyvin kohdalleen, että siinä karkuun ja loppumatka olikin mukavaa menoa, Simula sanoi.

Almost Lost -sarjassa seikkailtiin Kajaanissa ja lähiympäristössä.

Tänä vuonna Lost in Kajaani keräsi kolmeen sarjaan yhteensä 145 joukkuetta.

Tulokset

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama