Sykähdyttävin Urheiluhetki -äänestys käynnissä

Kuva: NordicFocus

Kuva: NordicFocus

Suomen urheilugaala järjestetään ensi vuonna 18. tammikuuta Hartwall -areenalla. Yksi palkintogaalan kohokohdista on Sykähdyttävin Urheiluhetki -äänestyksen tulosten julkistaminen.

 

Urheilugaalan järjestäjät ovat nyt julkistaneet 20 ehdokasta vuoden 2017 Sykähdyttävimmäksi Urheiluhetkeksi.

Ehdokkaina on paljon myös Kestävyysurheilu.fi:stä tuttuja urheilijoita ja urheiluhetkiä. Mukana ovat muun muassa Krista Pärmäkosken saavuttama Suomen avausmitali Lahden MM-kisojen yhdistelmähiihdossa, Iivo Niskasen ja Sami Jauhojärven kultakamppailun muuttuminen pronssiksi parisprintissä, ja Iivo Niskasen maailmanmestaruus 15 kilometrin kilpailussa.

Laukkanen18032017cm8Mari Laukkanen. Kuva: NordicFocus

Ampumahiihdon puolelta ehdolla ovat Kaisa Mäkäräisen nousu pronssille MM-kisojen yhteislähtökilpailussa sekä Mari Laukkasen surunauhassa hiihtämän maailmancupin osakilpailuvoitto menehtyneen ampumavalmentaja Asko Nuutisen muistolle. Lisäksi ehdolla ovat Liisa Liljan paratriathlonin MM-kulta ja Lotta Lepistön joukkueaika-ajon MM-pronssi.

Suomalaiset urheilun ystävät voivat 20 ehdokkaan lisäksi äänestää myös omaa sykähdyttävää hetkeä, mikäli sitä ei listalta löydy.

Ensimmäinen äänestysvaihe on jo käynnissä ja se kestää 27.11. asti. Kymmenen eniten ääniä saanutta ehdokasta etenevät uuteen äänestykseen, jonka tulokset julkistetaan Urheilugaalassa.

Ehdokkaisiin ja äänestykseen voi tutustua Urheilugaalan sivuilla.

-Juho-Veikko Hytönen

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama