Uusi koulutusohjelma kestävyysvalmennuksesta kiinnostuneille

Toni Roponen ja Lasse Seppänen tarjoavat keväästä alkaen koulutusta kestävyysvalmennuksesta kiinnostuneille.

Toni Roponen ja Lasse Seppänen tarjoavat keväästä alkaen koulutusta kestävyysvalmennuksesta kiinnostuneille.

Jo pitkään kestävyysurheilussa vahvasti mukana olleet Toni Roponen ja Lasse Seppänen ovat laittaneet viisaat päänsä yhteen ja ovat perustaneet kestävyysvalmennukseen ja kouluttamiseen erikoistuneen yrityksen, jonka puitteissa he tulevat jatkossa toteuttamaan koulutuksia, seminaareja ja kestävyysvalmennukseen liittyvää asiantuntijapalveluita.

Seppäsen ja Roposen yhteistyö on saanut alkunsa jo reilun kymmenen vuoden takaa, jolloin he olivat yhteistyössä ammattivalmentaja -koulutuksessa sekä kouluttautumassa että kouluttajana.

Seppänen on luonut oman uransa monipuolisena asiantuntija-kouluttajana ennen kaikkea kestävyysvalmennuksen, psyykkisen valmennuksen sekä Suomen kokeneimpana personal trainereiden kouluttajana. Roponen puolestaan on huippu-urheilijoiden valmentamisen lisäksi toiminut ammattivalmentajatutkinnon pääkouluttajana, Suomen ampumahiihtomaajoukkueen –päävalmentaja, sekä kestävyysvalmennuskoulutusten ja -seminaarien kouluttaja.

Roposen ja Sepääsen yhteistyö on saanut alkunsa kentältä kantautuneista lukuisista kyselyistä ja laaja-alaisen kestävyysvalmennuskoulutuksen puutteesta koko suomessa. Roponen ja Seppänen ovat selkeästi omilla vahvuuksillaan toteuttamassa koulutusta ja tulevat käyttämään tarvittaessa huippu-asiantuntijoita ja urheilijoita eri osa-alueiden kouluttamiseen.

Ensimmäinen laajempi kestävyysvalmentaja-koulutusohjelma alkaa huhtikuussa 2018.

Lisätietoa koulutuksesta sekä Tonin ja Lassen asiantuntijapalveluista voit lukea kestavyysvalmentaja.fi –sivustolta.

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama