Simolalle jäi harmiteltavaa uransa viimeisessä MM-startissa

Mika Simola. Kuva:SPU

Mika Simola. Kuva:SPU

Mika Simola ei ollut tyytyväinen aikaansa 1.05,446, jonka hän ratapyöräilyn MM-kilpailuissa Hongkongissa kilometrillä ajoi. Suoritus toi kilometrin aika-ajossa sijan 27. Harmituksen lisäksi ajosta löytyi hyviäkin asioita.

- Jalat tuntuivat kovin pehmeiltä jo alkuverrassa, ja ajossahan se sitten näkyi. Eka kierros lähti ihan hyvin ja ajoin oman parhaan kilsan starttini. Toka kierros oli kovin levoton ja valitettavasti kierroksen keskikierrokset jäivät alle 135rpm. Tämä tarkoitti suoraan sitä, että vauhti alkoi hyytymään loppua kohti. Paketti kyllä pysyi kasassa kelvosti, mutta ajo oli vähän hätäinen, Simola sanoi.

Simola arvioi tuloksen olleen parasta, mitä hänestä oli käytössä olleilla resursseilla irti saatavissa.

- Iso kiitos kaikille tsempanneille ystäville, yhteistyökumppaneille ja kavereille. Vuosi on ollut erittäin raskas tiukan budjetin kanssa operoidessa, kun ottaa huomioon, että viimeisen reilun kuuden kuukauden aikana on oltu kolmesti Euroopan ulkopuolella ajamassa kisoja, Simola miettii.

Hän ajoi Hongkongissa viimeiset MM-kilpailunsa, mutta on mahdollista, että mies nähdään vielä syksyn EM-kisoissa.

- Olen ajanut karsintarajan syksyn EM-kilpailuihin. Minulla on syksyyn pari sopimusta Eurooppaan kisoihin, joten ei ole mahdotonta, että ajaisin esimerkiksi 4km ja scratchin syksyllä EM-kisoissa, Simola mietti.

Tulokset

km kopio

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama