Sadan pyöräilijän yhteislenkki Lahdessa toukokuussa: ”Kaikki pyöräilyn ystävät rohkeasti mukaan!”

Kuva: Lahden Pyöräilijät

Kuva: Lahden Pyöräilijät

Valtakunnallinen pyöräilyviikko järjestetään 6.-14. toukokuuta. Sen kunniaksi Lahden Pyöräilijät järjestää 100 kilometrin yhteislenkin lauantaina 6.5.2017. Tavoitteena on saada lenkille vähintään 100 pyöräilijää.

”Sata ajaa satkun” -yhteislenkki starttaa Lahden kauppatorilta lauantaina 6.5. kello 10. Pyöräreitti halkoo upeita järvimaisemia Lahdessa ja sen ympäristössä.

- Haastamme mukaan kaikki pyöräilyn ystävät niin Lahdesta kuin kauempaakin. Lenkin tavoitteena on tuoda lajia tunnetuksi ja edistää sen asemaa osana lahtelaista liikennekulttuuria. Lenkki on myös osa valtakunnallista pyöräilyviikkoa sekä "100 pyöräilytekoa" -kampanjaa, Lahden Pyöräilijöiden Janne Elkala kertoo seuran tiedotteessa.

Yhteislenkki on vapaamuotoinen, kaikille avoin tapahtuma. Keskiössä on pyöräilyn ilo ja yhteisöllisyys. Matkalla ei mitata aikaa ja osallistuminen on ilmaista. Matkavauhdista huolehtivat Lahden Pyöräilijöiden ajajat. Lenkille voi osallistua vauhdikkaassa tai hitaassa ryhmässä, tai omaan tahtiin omalla ryhmällä. Pyöräilijät ajavat normaalin liikenteen mukana. Perässä ajaa kuitenkin varusteltu huoltoauto välinerikkojen varalta. Matkan varrella on huoltopiste, jossa on tarjolla urheilujuomaa sekä lisäenergiaa.

- Kannustamme kaikki pyöräilyn ystävät rohkeasti mukaan. Tapahtumalla on oma Facebook-sivu, jota kannattaa seurata lisätietojenkin vuoksi, Elkala vinkkaa.

Tapahtuman Facebook-sivu.

km kopio

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama