Strive FI 550x90px

Hänninen ja Pensaari kortteliajon Suomen mestareiksi

Kuvituskuva. Kuva: SPU

Kuvituskuva. Kuva: SPU

TWD-Länkenin Jaakko Hänninen ja TVC:n Pia Pensaari ajoivat kortteliajon Suomen mestareiksi Tampereella. Miesten kilpailussa toinen oli Hännisen seurakaveri Roope Nurmi, kolmas Cyclevisionin Joni Kanerva. Naisten muut mitalistit olivat IK-32:n Rosa Törmänen ja Heidi Onger.

- Kisan alussa syntyi irtiotto, jossa oli meiltä Hännisen Aleksi ja Nurmen Roope. Kun pääjoukko otti irtioton kiinni 20min ajon jälkeen, iskin saman tien ja temposin seuraavat viisi kierrosta sen verran kovaa, että sain reilun kaulan pääjoukkoon. Tämän jälkeen pidin vain hyvää rytmiä yllä. Tiimikaverit hoitivat homman pääjoukossa ja Roope kiri toiseksi. Oli kyllä hienoa voittaa toinen korttelin Suomenmestaruus perättäin ja vielä pitkällä soololla, Hänninen iloitsi Pyöräilyunionin tiedotteessa.

Onnellinen joukkueen onnistumisesta oli myös hopeamitalisti Nurmi:

- Hyvä kisa, reitti oli mukavalla paikalla ja muutenkin mielekäs! Jaakko ajoi niin vahvasti, että meillä jäi rooliksi pitää huoli siitä, ettei Jaakko tule kiinni eikä kukaan pääse nousemaan sinne. Lopussa pojat vetivät minulle hyvän leadoutin, josta oli helppo napata himmeämpi mitali. Joukkue ajoi erittäin hyvin joukkueena tänään.

Naisten hopeamitalisti Rosa Törmänen sai kilpailusta mukavan kokemuksen:

- Päällimmäisenä loistava fiilis! Kisaan lähtiessä pistin käsikivun taka-alalle ja keskityin saamaan ehjän suorituksen. Kisatauon jälkeen oli mahtavaa päästä viivalle ja olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Nyt voi hyvillä mielin jatkaa Hollantiin.

Tulokset

Strive FI 550x350px

Premiumsport.fi

ulvang banneri