Lotta Lepistö polki toiseksi World Tourilla

Kuva: SPU

Kuva: SPU

Lotta Lepistö jatkoi menestyksekästä kauttaan kirimällä toiseksi World Tourilla Lontoossa. 

Kilpailu käytiin sateisissa olosuhteissa, ja se päättyi lopulta massakiriin. Coryn Rivera (Team Sunweb) kiri voittoon ennen Cervelo-Bigla -tallin Lepistöä. Kolmas oli Lisa Brennauerin (Canyon-Sram).

- Minulla ei ollut hyvät jalat tänään, joten varmaankin siksi menetin voiton. Kisa oli kova, koska se oli niin lyhyt. En olisi voinut tehdä paremmin, annoin kaikkeni. Olisin halunnut voittaa, mutta en pystynyt enää puskemaan yhtään kovempaa, olin kuollut maalissa, Lepistö kommentoi tallinsa sivuilla.

Lepistö viihtyi kilpailun kärkijoukossa alusta alkaen.

- Tunsin, että jos olisin ollut takana näissä olosuhteissa, olisin voinut kaatua tai kisa olisi ollut paljon vaikeampi. Halusin olla edessä, vaikka se maksaisi enemmän energiaa. 

Yksi kilpailun eniten puhutuista hetkistä oli, kun Lepistö ohitti kärjen 180-asteen mutkan sisäkurvista ja nousi rohkealla vedollaan ykköseksi.

- Epäröin aluksi, mutta päätin tehdä sen. Se varmisti sen, että pääsin palkintopallille tänään. Halusin yrittää ja ottaa riskin, muuten olisin sijoittunut vain kymmenen joukkoon, Lepistö kertoi.

catlike mainos

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama