Saariselkä MTB Stages poljetaan viikonloppuna

Kuva: Saariselkä MTB

Kuva: Saariselkä MTB

Järjestyksessään kolmas Saariselkä MTB Stages maastopyöräilytapahtuma järjestetään Saariselällä viikonloppuna.

Urho Kekkosen kansallispuiston järjestyssääntö uudistui heinäkuun alussa, minkä seurauksena tapahtuman reitit hyödyntävät ensimmäistä kertaa kansallispuiston laajaa polkuverkostoa. Lähes kokonaan uudistetut reitit tarjoavat pyöräilijöille ainutlaatuiset reitit.

Tapahtumassa ajetaan kolme eri etappia, joiden yhteispituus on 200 kilometriä. Kokonaistulosten voitto ratkaistaan nopeimman yhteisajan perusteella.

Tapahtumaan on jo ennakkoilmoittautunut noin 180 osallistujaa ja viimeisen viikon ilmoittautumisten turvin osallistujamäärän odotetaan nousevan yli 200:aan.

Kansallisuuksia on mukana yhdeksän, ja eniten osallistujia tulee Suomen ohella Norjasta. Kaukaisimmat osallistujat tulevat aina Väli-Amerikasta asti.

Etenkin miesten Elite-sarja on kovatasoinen, kun mukaan on jo ennakkoilmoittautunut niin Suomen kuin Pohjois-Norjan parhaimmistoa. Kärkitaistoon on odotettavissa muun muassa Team Crocin Toni Tähti. Kovia haastajia löytynee muiden suomalaisten lisäksi etenkin norjalaisista kilpakumppaneista. Mielenkiintoa miesten kisaan tuovat neljä Haitin maajoukkueen pyöräilijää.

catlike mainos

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama