Espanjan ympäriajossa polkevan tallin bussi poltettiin

Kuva tuhoutuneesta bussista. Kuva: Aqua Blue Sport/Twitter

Kuva tuhoutuneesta bussista. Kuva: Aqua Blue Sport/Twitter

Espanjan ympäriajossa polkevan Aqua Blue Sport -tallin bussi on mennyt käyttökelvottomaksi tuhopoltossa.

Tuhopoltto tapahtui keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 1.20 paikallista aikaa yöllä bussin ollessa parkkeerattuna lähellä hotellia, jossa talli oli majoittuneena Almerian kaupungissa.

- Tiimibussimme on kärsinyt pahoja vahinkoja raukkamaisessa tuhopoltossa yön aikana. Kukaan ei loukkaantunut. Poliisi on pidättänyt epäillyn, kirjoitettiin tallin Twitter-tilillä.

Tallin Twitterissä julkaisemissa kuvissa näkyy, kuinka bussin takaosa on kärsinyt pahoja vahinkoja. Mustuneen bussin takaosan ikkunat ovat rikki ja sisäpuolelta bussi on tuhoutunut täysin.

Talli kertoo, että palo sai alkunsa bussin alle laitetusta matosta, joka sytytettiin tuleen. Tarkempia yksityiskohtia ei paljasteta tutkinnallisiin syihin vedoten. Aqua Blue Team aikoo kaikesta huolimatta jatkaa normaalisti Espanjan ympäriajoa. Talli halusi kiittää poliisia, pelastuslaitosta ja Espanjan ympäriajon järjestäjäorganisaatiota kaikesta tarjoamastaan avusta.

Irlantilainen Pro-Continental tason talli sai kutsun kuluvan vuoden Espanjan ympäriajoon. Tallin paras mies kokonaiskilpailussa on itävaltalainen Stefan Denifl  sijalla 68. Talli on näkynyt lähinnä etappien irtiotoissa.

Espanjan ympäriajossa poljetaan torstaina 160 kilometrin etappi.

 

Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama