Swix toi markkinoille Bike Care -pyöränhuoltotuotteet

Uudet Swix Care Line tuotteet.

Uudet Swix Care Line tuotteet.

(Kaupallinen yhteistyö) Swix Bike Care on maailman johtavan suksivoidevalmistajan täysin uusi tuoteperhe, jonka avulla pidät pyöräsi suorituskyvyn parhaalla mahdollisella tasolla kaikissa olosuhteissa.

Tuotekehityksessä ovat olleet mukana Norjan parhaat maastopyöräilijät ja tuotteet valmistetaan huippumodernissa laboratoriossa Sveitsissä.

Vesi, lika, kitka… Swix on taistellut näitä tekijöitä vastaan menestyksellä vuodesta 1946 talviolosuhteissa. Nyt tuo osaaminen, ammattitaito ja luovuus on valjastettu pyöräilijöiden käyttöön.

Tuotekehitysprosessin aikana kemistit pääsivät käsiksi parhaisiin mahdollisiin öljypohjaisiin raaka-aineisiin, joita on edelleen paranneltu suksivoiteista tutuilla raaka-aineilla. Perusteellisen kehitystyön aikana Swixin testipyöräilijöiltä ja laboratoriotesteistä saatu suora palaute mahdollisti Swix Bike Care -tuotesarjan ainutlaatuisen suorituskyvyn.

– Olemme ylpeitä sanoessamme, että Swix Bike Care -tuotteemme kestävät vertailun mihin tahansa markkinoilla jo menestyneeseen tuotteeseen, sanotaan Swixin tiedotteessa.

Swix Dry Lube

Mahdollistaa pehmeän vaihtamisen ja pienentää voimansiirron kitkaa merkittävästi. Pinnoittaa tehokkaasti pölyä vastaan.
Swix Dry Lube varmistaa täydellisen ketjun ja voimansiirron voitelun normaaleissa ja kuivissa olosuhteissa. Spray sisältää erikoislisäainetta, joka pienentää kitkaa merkittävästi ja jättää ohuen, suojaavan pinnoitteen. Swix Dry Lube suojaa tehokkaasti pölyä ja likaa vastaan.

Biohajoava. Spraypakkaus. 100 ml.
»Lue lisää ja tilaa

Swix Wet Lube

Äärimmäisen kestävä voiteluaine, joka pienentää kitkaa merkittävästi. Pitkäaikainen suoja likaa, mutaa ja vettä vastaan.
Swix Wet Lube takaa täydellisen voitelun märissä olosuhteissa. Wet Luben ainutlaatuinen vedenhylkivyys perustuu siinä käytettyyn salaiseen raaka-aineeseen, joka myös tekee siitä uskomattoman kestävän. Jopa ääriolosuhteissa. Lianhylkivyys on tasolla, jollaiseen et ole aiemmin tottunut,

Biohajoava. Nestepakkaus käytännöllisellä «twist-lock» korkilla. 100 ml.
»Lue lisää ja tilaa

Swix Degreaser

Puhdistaa voimansiirron nopeasti ja perusteellisesti. Kuivuu nopeasti.
Swix Degreaser puhdistaa pinttyneen lian ja öljyjäämät tehokkaasti ketjuista ja voimansiirrosta. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta tunkeutuu syvälle puhdistaen perusteellisesti, jonka jälkeen ketju on valmis uutta voitelua varten.

Biohajoava. Spraypakkaus. 250 ml.
»Lue lisää ja tilaa

Swix Bike Wash

Tehokas, mutta hellävarainen puhdistusaine koko pyörälle. Puhdistaa myös kylmemmillä keleillä käytettynä.
Swix Bike Wash on täydellinen puhdistusspray koko pyörälle. Poistaa mudan ja lian tehokkaasti, mutta hellävaroen. Sopii kaikille runkomateriaaleille. 


Biohajoava. Pumppuspraypakkaus. 1000 ml.
»Lue lisää ja tilaa

catlike mainos

Premiumsport.fi

ulvang banneri