Pensaari ylivoimainen ŠKODA Maantiecupin finaaleissa

Pia Pensaari oli Kankaanpäässäkin omaa luokkaansa. Kuva: Helena Collin

Pia Pensaari oli Kankaanpäässäkin omaa luokkaansa. Kuva: Helena Collin

TVC:n Pia Pensaari vei nimiinsä ŠKODA Maantiecupin kokonaiskilpailun. Pensaari varmisti kokonaiskilpailun voiton sunnuntain maantie-etapin voitolla Kankaanpään Syysetapeilla. Pensaari voitti Kankaanpäässä kaikki kolme etappiajoa.

 

 

- Tänään ajoimme alkuun kovalla teholla. Tarkoitus oli pysyä kärjen mukana, Pensaari jutteli maatieajon päätyttyä.

- Tuuliolot olivat tänään haastavat. Alkumatkasta oli niin kova vastatuuli, että oli turha edes haaveilla irtiotosta. Toisen kierroksen loppumatka ajettiin viiden hengen porukassa loppuun, hän lisäsi.

Pensaaren kesäkausi on sujunut hyvin yhtä sairastumista lukuun ottamatta.

- Päätähtäimeni on ratakisojen EM-kilpailut Berliinissä lokakuun lopussa, ja siellä tavoitteena on sijoittua kymmenen parhaan joukkoon, Pensaari kertoi tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Uusiperhe karkasi pääjoukolta ¨

Miesten sarjan maantieosuuden voittoon ajoin Jesse Uusiperhe GIF-Checibistä. Hän pääsi viimeisellä kierroksella irti ja ylitti maaliviivan ensimmäisenä aikaan 4.08.01.

- Reitti oli tasainen, ja siellä oli paljon aukeita paikkoja. Tuuliolot tekivät pyöräilystä haastavaa. Sateinen keli kyllä sopii minulle ajajana, nuorukainen totesi kilpailun jälkeen.

ŠKODA Maantiecupin kokonaiskilpailun voiton varmisti Team Larunpyörä Cervelon Trond Larsen, joka kiri maatie-etapilla pääjoukon ensimmäisenä maaliin.

- Tänään meillä oli erittäin hyvä tiimityöskentely ja kaikki kaverit tekivät kovaa töitä, Larsen hymyili tyytyväisenä.

- Uusiperhe tosin karkasi meiltä vähän vahingossa, hän lisäsi.

Larsenin kilpailukausi päättyi tämän päivän kilpailuun.

- Tavoitteena on hioa tiimin kanssa treeniohjelmaa edelleen ja keskittyä vielä enemmän kiritreeniin, joka sopii minulle, Larsen pohti tulevaa.

ŠKODA Maantiecupissa ajettiin yhteensä kuusi osa-kilpailua, joista Kankaanpään syysetapit oli viimeinen.

Tulokset

Premiumsport.fi

ulvang banneri