Lepistö: "MM-pronssi on aina MM-pronssi"

Lotta Lepistöllä on nyt meriittilistalla kolme MM-mitalia. Kuva: SPU

Lotta Lepistöllä on nyt meriittilistalla kolme MM-mitalia. Kuva: SPU

Lotta Lepistön talli Cervelo-Bigla uusi viime vuoden joukkueaika-ajon MM-pronssin sunnuntaina Bergenissä. Lepistö saavutti samalla uransa kolmannen MM-mitalin.

 Parannettavaa jäi mitalista huolimatta, sillä kaksi pyöräilijää taipui muun joukkueen vauhdista jo aikaisessa vaiheessa. Loppuaika kirjataan maaliviivan neljäntenä ylittäneestä pyöräilijästä.

‒ Kisa lähti hyvin käyntiin, ja johdettiin ensimmäisessä väliajassa kymmenen kilometrin kohdalla. Menetimme kaksi ajajaa, Stephanien ja Claran, liian aikaisin. olimme hyvissä asemissa vielä reitin isoimman mäen päällä 31 kilometrin kohdalla, mutta lopussa menetimme aikaa neljällä kuskilla, kertoo Lepistö

Cervelo-Bigla hävisi mestarijoukkue Team Sunwebille 28,03 sekuntia. Kirkkaammat mitalit olivat lähellä, mutta mitali maistuu aina. Varsinkin kun Lepistö tuntee olevansa hyvässä vireessä viikon seuraavia startteja ajatellen:

‒ MM-pronssi on kuitenkin MM-pronssi ja tästä on hyvä jatkaa kisoja. Oma fiilis oli hyvä, parempi kuin pitkään aikaan ja odotan hyvillä mielin tiistain tempoa, Lepistö sanoi.

Ennen Lepistön ja Sari Saarelaisen tiistaista tempoa maanantaina suomalaisista kilpailee U19-sarjassa aika-ajoon osallistuva Viivi Puskala.

Tulokset

Premiumsport.fi

ulvang banneri