Lepistöllä ja Vainionpäällä kaikki kunnossa

Kuva: Xylon van Eyck / Press CBTv

Kuva: Xylon van Eyck / Press CBT

Lauantaina MM-maantieajossa Bergenissä kilpailee neljä suomalaista. Ensin Antti-Jussi Juntunen ja Julius Taskinen ajavat alle 19-vuotiaiden miesten maantieajon, ja myöhemmin päivällä kilpaillaan naisten maantieajo, jossa Suomen joukkueessa ajavat Lotta Lepistö ja Laura Vainionpää.

– Reitti näyttää olevan aika kova ja peloton tulee olemaan palasina. Toivon itselle hyvää ajopäivää ja taistelutahtoa olemalla kärjessä loppuun asti, Lepistö sanoi.

 

Tiistaina ajetun aika-ajon jäljiltä Lepistön jaloissa oli vielä perjantaina ”pientä jumia”, mutta hän luottaa olevansa iskussa lauantaina. Myös Vainionpäällä on kaikki kunnossa:

– Jalat tuntuu hyviltä, mutta huomisesta tulee varmasti kova päivä. Reitti on sellainen, että porukka menee varmasti pieniksi paloiksi. Yritän ajaa huomenna järkevästi ja auttaa Lottaa mahdollisimman paljon.

Lepistö ja Vainionpää ovat treenanneet paikan päällä olevan valmentajansa Tommi Martikaisen opein lauantaihin valmistautuen. Ohjelmassa on ollut Martikaisen sanoin kevyttä, koneen käynnissä pitävää harjoittelua, mikä on tarkoittanut 1,5–2 tunnin lenkkejä.

Naisten maantiekisasta on suora lähetys Yle Areenassa klo 14.20 alkaen ja jälkilähetys Yle TV2:ssa klo 19.10 alkaen.

catlike mainos

Premiumsport.fi

ulvang banneri