Laura Vainionpää vaihtaa uuteen belgialaistalliin

Laura Vainionpää on polkenut viime vuodet Isorex Cycling Teamissa. Kuva: SPU

Laura Vainionpää on polkenut viime vuodet Isorex Cycling Teamissa. Kuva: SPU

Suomalaispyöräilijä Laura Vainionpää polkee ensi kaudella Cyclelive Teamissa. Talli on uusi belgialainen naispyöräilytalli, jonka pääsponsorina toimii pyöräilylehti Cyclelive Magazine.

Talli on esitellyt kokoonpanoaan sivuillaan loka-marraskuun aikana. Aiemmin Vainionpää polki toisessa belgialaistallissa.

– Tulin Belgiaan kolme vuotta sitten ja näiden vuosien aikana edustin Isorex Cycling Teamia. Olen kiitollinen heille kaikista vuosista, joiden aikana sain hyvät puitteet ja mahdollisuudet elää, harjoitella, kehittyä ja kasvaa pyöräilijänä, Vainionpää totesi uuden tallinsa sivuilla.

Kuluneella kaudella Vainionpää ajoi kilpailuja Belgiassa ja Alankomaissa. Suomessa hän otti pronssia aika-ajosta Lotta Lepistön ja Sari Saarelaisen takana. Maantieajossa hän oli 11:s. Maantiepyöräilyn MM- ja EM-kisoissa hän oli mukana Lotta Lepistön apuna. Tanskan EM-maantieajossa loppusijoitus oli 47:s.

Ensi kauteen Vainionpää lähtee innolla.

– Minulla on kova odotukset niin itseni kuin tallinikin suhteen, sillä meillä on kovat tavoitteet ensi kaudelle, Vainionpää lausui.

-Juho-Veikko Hytönen

Lisätietoja Vainionpään tallista ja tiimin muista ajajista voi käydä katsomassa Cyclelive-teamin sivuilta.

Premiumsport.fi

ulvang banneri