Sasu Halme kuudes maaston maailmancupissa Saksassa

Sasu Halme.

Sasu Halme.

Sasu Halme onnistui mainiosti ja ajoi kuudenneksi maastopyöräilyn olympialajin xco:n maailmancupissa Saksan Albstadtissa. Miesten U23 -sarjan kisa ajettiin erittäin sateisissa ja mutaisissa olosuhteissa, mutta ne eivät Halmetta häirinneet, päinvastoin.

– Keli oli tänään minulle suosiollinen. Happi pelasi hyvin ja maalissa pystyin toteamaan, että sain ajettua jalat tyhjiksi, suoritukseensa tyytyväinen Halme kommentoi olosuhteita.

Halmeen ajo kisassa oli nousujohteinen ja kierrosajat paranivat läpi kisan loppua kohden. Ranskalaispyöräilijät Joshua Dubau ja Antoine Philipp ottivat kisassa kaksoisvoiton ennen tanskalaista Jonas Lindbergiä. Pohjoismaalaisten hyvää panosta täydensi norjalainen Petter Fagerhaugin neljäs sija. Halme jäi voittajalle reilut kaksi ja puoli minuuttia.

Kuudes sija on roima parannus viimevuotiseen 15. sijaan samalla reitillä ja kertoo hyvää tämänhetkisestä kunnosta. Halmeen kausi jatkuu viikon päästä Tsekin Nove Mestossa ajettavalla maailmancupin osakilpailulla, jota hän odottaa tämänpäiväisen suorituksen jälkeen innolla.

Tulokset

catlike mainos

Premiumsport.fi

ulvang banneri