Strive FI 550x90px

Jukka Vastarannan vastine Sasu Halmeen vastineeseen

Kuva: Cluv Ciclista Crono Bike

Kuva: Cluv Ciclista Crono Bike

Jukka Vastarannan vastine Sasu Halmeen vastineeseen.

Kirjoitin ihan tositapahtumiin perustuvan blogin Tahkon kilpailuista. Blogissa mainittiin kuinka Sasu Halme teki lukkojarrutuksen suoralla tiellä minun ollessani peesissä. Tällainen äkkipikainen toiminta on erittäin vaarallista ja kaikkien maailman sääntöjen vastaista.

Puimme tapahtumaa Sasun kanssa kilpailun jälkeen. Silloin Sasu myönsi jarruttaneensa, koska en vetänyt. Pyyteli sitä vielä anteeksi ja ymmärsi tehneensä virheen. Ei kuulemma ollut tarkoittanut teollaan vaarantaa ketään.

Nyt saan lukea Kestävyysurheilu.fi sivustolta Sasun väitteen, että Vastaranta on sepittänyt jarrutustarinan ihan omasta päästään. Tarvitsee Vastarannan olla todella tyhmä, jos hän keksii tällaisia tarinoita päästään ja kirjoittaa niitä vielä omalle blogilleen.

Itseäni harmittaa, että Sasu tekee virheitä kisoissa, eikä kanna niistä vastuutaan, vaan alkaa väittämään muita valehtelijoiksi. Itse olen aina kirjoittanut ja puhunut suoraan asioita, joita kaikki eivät halua kuulla. Olen voinut niin tehdä, koska seison aina jokaisen sanani takana ja kannan kaikista teoistani täyden vastuun.

Alla on video, josta voi kaikki päätellä itse, valehteliko Vastaranta myös heti kisan jälkeen, vai oliko silloinkin jokainen sana totta.

 

Tahko MTB 2018 - Jukka Vastaranta

Jukka Vastarannalla oli haasteiden päivä, silti kakkossija 60 kilometrillä. Miehen mietteet ohessa!

Julkaissut Tahko MTB Lauantaina 30. kesäkuuta 2018

 

-Jukka Vastaranta

 Jos yllä oleva video ei näy, voi sen katsoa Tahko MTB:n Facebook-sivuilta.

Strive FI 550x350px

Premiumsport.fi

ulvang banneri