Runesson ja Efimova Ankkurirastien vauhdikkaimmat

Miesten pääsarjan voittaja Johan Runesson voipuneena maalissa. Kuva: Joel Hakala

Miesten pääsarjan voittaja Johan Runesson voipuneena maalissa. Kuva: Joel Hakala

Pääsiäisen suunnistusviikonloppu jatkui lauantaina Salossa Ankkurirasteilla.

Miesten pääsarjan voittoon suuunisti Tampereen Pyrinnön ruotsalaisvahvistus Johan Runesson. Toiseksi sijoittui Vaajakosken Terän Toni Saari. Hän hävisi voittajalle 6,8 kilometrin radalla minuutin ja 22 sekuntia. Kolmas oli Lahden Suunnistajien Aleksi Anttolainen 2:46 kärjestä.

- Tänään oli hyvä juoksu. Tein lopussa yhden virheen ja minulla oli hieman vaikeuksia kasvillisuuskuvauksen kanssa, mutta muuten meni hyvin, Runesson kommentoi kilpailuaan.

Ruotsin A-maajoukkeeseen kuuluva Runesson, 26, vaihtoi täksi kaudeksi Tampereen Pyrintöön.

- Seuranvaihto on antanut lisäbuustia harjoitteluun ja talvi on mennyt erittäin hyvin. Odotan innolla, että pääsen Pyrinnön väreissä juoksemaan Tiomilaa ja Jukolaa.

Naisten pääsarjassa voitto meni Hiisirastin Natalia Efimovalle kymmenellä sekunnilla ennen Paimion Rastin Inga Dambea. Kolmas tiukassa kilpailussa oli Anttolan Urheilijoiden Henna-Riikka Haikonen 41 sekuntia Efimovasta.

Naisten kilpailussa Inga Dambe, Henna-Riikka Haikonen ja Jenny Patana tekivät paljon virheitä. Efimova ei ollut päivän vauhdikkain, mutta hän selvisi kilpailuista kärkinaisista vähimmillä virheillä.

- Olen nyt harjoitusleirillä Suomessa ja juoksen viikonloppuna kaikki kolme kilpailua Saaristorastit, Ankkurirastit ja Silja-Rastit hyvän harjoituksen vuoksi. Mitään suurempia virheitä ei tullut tänään, Efimova kommentoi.

Pääsiäisen suunnistukset jatkuvat sunnuntaina Silja-rasteilla Paimiossa Huippuliigan ensimmäisellä osakilpailulla.

Tulokset

oroc poisto banneri


Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama