Jukolan viestin järjestävä Kalevan Rasti julkaisi joukkueensa Tiomilaan

Thierry Gueorgiou (oik.) juoksee viikonloppuna 7. osuutta. Valmentaja Antti Harju (vas.) valitsi joukkueen. Kuva Lappee-Jukolasta. Kuva: Kestävyysurheilu.fi

Thierry Gueorgiou (oik.) juoksee viikonloppuna 7. osuutta. Valmentaja Antti Harju (vas.) valitsi joukkueen. Kuva Lappee-Jukolasta. Kuva: Kestävyysurheilu.fi

Joensuulainen Kalevan Rasti järjestää tulevan kesän Jukolan viestin, joten Göteborgin Tiomila on kauden tärkein viesti seuralle. Seura lähtee viikonlopun viestiin lähes parhaalla miehistöllään ja se on yksi voittajasuosikeista.

Punamustat ovat onnistuneet voittamaan Ruotsin merkittävimmän suunnistusviestin viimeksi vuonna 2014. Sen jälkeen joukkue on jäänyt kaksi kertaa niukasti kolmanneksi IFK Göteborgin ja Södertälje Nykvarn Orienteringin taakse. Ankkuriosuutta kahtena viime vuonna on hoitanut ranskalaistähti Thierry Gueorgiou, mutta tällä kertaa seura pistää maailman menestyneimmän miessuunnistajan seitsemännelle osuudelle. Ankkuriosuutta suunnistaa sveitsiläinen Fabian Hertner.

Seuran valmentaja Antti Harju toteaa, että onnistuneilla suorituksilla joukkue löytyy korkealta tuloslistalta. Harjun mukaan Kalevan Rastin lisäksi kärkisijoista tiukimmin taistelevat IFK Göteborg, Koovee, Paimion Rasti ja uppsalalainen OK Linné.

- Näillä kaikilla on meidän laillamme riittävästi leveyttä, sopivasti kokemusta sekä pari maailmantähteä ratkaisuosuuksille, Harju kommentoi sanomalehti Karjalaisen sivuilla.

Kalevan Rastin joukkue Tiomilassa 29.-30.4.

1. 10,6 km Lauri Nenonen
2. 11,9 km Aaro Asikainen
3. 7,0 km Santeri Silvennoinen
4. 16,8 km Jan Prochazka
5. 7,1 km Philippe Adamski
6. 7,1 km Baptiste Rollier
7. 11,6 km Thierry Gueorgiou
8. 9,8 km Hannu Airila
9. 7,8 km Graham Gristwood
10. 16,1 km Fabian Hertner

oroc poisto banneri


Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama