Kuka voittaa Venlojen viestin? Neljä asiantuntijaa veikkaa

Venlojen viestin voittaja on selvillä lauantaina. Kuva: Heikki Silvennoinen

Venlojen viestin voittaja on selvillä lauantaina. Kuva: Heikki Silvennoinen

Venlojen viestin voiton vei viime vuonna norjalainen Halden SK. Kenen vuoro on lauantaina Enossa? Neljä asiantuntijaa antoi arvionsa:

Maajoukkueen ja Tampereen Pyrinnön suunnistaja Saila Kinni:

”Kyllä sen verran pitää luottaa omaan joukkueeseen, että olemme ainakin yksi voittajaehdokkaista. Olemme toivottavasti ainakin taistelemassa voitosta ja mitalisijoista. Toivottavasti myös SK Pohjantähti on taistelemassa kärkisijoista, niiden kanssa on usein viime vuonna otatettu."

"Mukava on myös kilpailla paikallisvastus Kooveeta vastaan, varmasti ovat mukana kärkikamppailussa. Ruotsalaisista mukana kärjessä ovat tasaisen vahvat tiimit, joilla on huippu ankkurit, kuten Tiomilassa nähtiin, että voi tulla aika kaukaakin vielä ankkuriosuudella. Sen lisäksi sveitsiläinen uusi seura ol norska on paperilla ainakin nimivahva ja mielenkiintoinen lisä. Halden SK on myös aina vahva kunnon metsämaastoissa, jotka he hallitsevat.”

Suunnistuksen maailmanmestari ja Suunnistusliiton huippu-urheilupäällikkö Katri Lindeqvist:

”Tampereen Pyrintö tai SK Pohjantähti voittaa, se on selvä peli. Pitää aina luottaa suomalaisiin. Molemmilla on kovat, tasaiset sekä varmat joukkueet. Maasto on vaativa sekä fyysisesti että taidollisesti, ja uskon että sopii molemmille joukkueille hyvin."

"Kovia haastajia on Ruotsista ainakin Stora Tuna, Alfta Ösa sekä IFK Göteborg. Ol norska voi olla uusi musta hevonen kärkijoukkueiden joukossa.”

Maajoukkueen ja IFK Göteborgin suunnistaja Anna Närhi:

"Toivon tietty, että meidän joukkue on top kuudessa, ja että SK Pohjantähden tytöt saisivat vihdoin loistaa, mutta luulen että Pyrsän Punahilkat vievät voiton kotiin."

Maajoukkueen ja Jämsän Retki-Veikkojen suunnistaja Merja Rantanen:

”Tampereen Pyrintö voittaa. Ne on kovia likkoja, ja niillä on seuravärit lähellä Jämsän Retki-Veikkojen värejä.”

oroc poisto banneri


Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama