Olav Lundanes Peikkorastien voittoon

Olav Lundanes oli nopein Peikkorasteilla sunnuntaina. Kuva: Jari Kleemola

Olav Lundanes oli nopein Peikkorasteilla sunnuntaina. Kuva: Jari Kleemola

Latvian ja Paimion Rastin Dambe naisten nopein.

MS Parman Arto Talvinen tarjosi hyvän vastuksen suunnistuksen seitsenkertaiselle maailmanmestarille Olav Lundanesille sunnuntaina Salossa järjestetyillä Peikkorasteilla. Lundanesin voittoaika 12,3 kilometrin radalla oli 1.07.38. Talvinen hävisi norjalaiselle vain reilun minuutin. Kolmanneksi sijoittui OK Trianin Topi Penttinen.

- Tein pari virhettä, mutta muuten suoritus oli onnistunut. Maasto oli hieno ja kisa tarjosi sen, mitä tulin hakemaankin, Lundanes totesi kisajärjestäjien haastattelussa.

Lundanes asuu nykyään Turussa ja edustaa seuratasolla Paimion Rastia. Peikkorastit oli Lundanesille vasta toinen kansallinen kilpailu Suomessa tänä vuonna.

Naisten pääsarjan voittoon suunnisti Suomessa vuosia asunut ja niin ikään Paimion Rastia edustava Latvian maajoukkuesuunnistaja Inga Dambe. Toiseksi tuli MS Parman Anni Heikkonen ja kolmanneksi Hiisirastin Noora Koskinen.

Kisa oli kovavauhtinen, vaikka polkuja ja metsäteitä oli Perttelin Peikkojen maastoissa poikkeuksellisen vähän. Lundanes juoksi 5,30 minuutin ja Dambe 7,25 minuutin kilometrivauhtia.

Tulokset

oroc poisto banneri


Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama