Myös Norja on valinnut joukkueensa Ranskaan

Lundanes250411Norjan Suunnistusliitto on tänään julkaissut joukkueensa elokuun Ranskan MM-kisoihin. Joukkueeseen kuuluu seitsemän miestä ja seitsemän naista. Norjalaisten tavoitteena on olla kisojen paras maa. Myös akillesjännevaivasta kärsinyt Marianne Andersen on mukana ryhmässä.

Lundanes250411Norjan suurimma menestystoiveet kohdistuvat Olav Lundanesiin. Kuva: antin.netNorjan Suunnistusliitto on tänään julkaissut joukkueensa elokuun Ranskan MM-kisoihin. Joukkueeseen kuuluu seitsemän miestä ja seitsemän naista. Norjalaisten tavoitteena on olla kisojen paras maa. Myös akillesjännevaivasta kärsinyt Marianne Andersen on mukana ryhmässä.

Joukkueen valintaan vaikuttivat toukokuiset MM-katsastukset Ranskassa ja juuri päättynyt Nordic Orienteering sekä vanhat näytöt.

– Norjan MM-joukkueen menestystoiveet kohdistuvat varsinkin miesten "metsämatkoille". Naisten kohdalla meillä on nuori ja mielenkiintoinen joukkue, sanoo maajoukkuepäällikkö Petter Thoresen.

Viime kotikisoista Norja sai kaksi MM-kultaa ja arvokkaimpia mitaleja tavoitellaan myös näistä kisoista. Petter Thoresenin mukaan Norjan tavoitteena on olla kisojen paras maa. Tähän tavoitteeseen päästäkseen Norja on käyttänyt koko juoksijakiintiön eli seitsemän miestä ja seitsemän naista joukkueessa.

Norjan MM-ryhmä:

Naiset

Marianne Andersen, Konnerud
Heidi Østlid Bagstevold, Bækkelagets SK
Elise Egseth, Wing OK
Mari Fasting, NTNUI
Silje Ekroll Jahren, Sävedalens AIK
Betty Ann Bjerkreim Nilsen, Lillehammer OK
Tone Wigemyr, Bækkelagets SK

Miehet

Vetle Ruud Bråten, Raumar OL
Carl Waaler Kaas, Bækkelagets SK
Olav Lundanes, Halden SK
Anders Nordberg, Vaajakosken Terä
Gaute Hallan Steiwer, Lillomarka OL
Audun Weltzien, Tyrving
Øystein Kvaal Østerbø, IFK Lidingö

Norjan joukkue tekee viimeistelyleirin Ranskassa 4.–10.7.

Lähde: Norjan Suunnistusliiton lehdistötiedote

Premiumsport.fi

ulvang banneri