Henrik Goesch ja Mira Leskinen nopeimmat Vanajanlinnan Finntriathlonissa

Lähtöä odotellessa. Kuva: Sportyfeel Finntriathlon

Lähtöä odotellessa. Kuva: Sportyfeel Finntriathlon

Sportyfeel Finntriathlon -sarja käynnistyi lähes 400 kilpailijan voimin Vanajanlinnassa. Henrik Goesch voitti miesten kilpailun ja Mira Leskinen oli naisten nopein.

Turun Urheiluliiton Henrik Goesch hallitsi miesten kilpailua uinnista lähtien. Goesch käytti 750 metrin uintiin 9 minuuttia 17 sekuntia. Pyörällä mies ajoi varmasti ja juoksuvauhti oli hurja. Loppuajaksi 750 metrin uinnin, 20 kilometrin pyöräilyn ja 5 kilometrin juoksun jälkeen kirjattiin 57.32.

- Rento kisa, pääsin uinnissa johtoon ja ajattelin, että iso porukka olisi ajanut minut kiinni, mutta niin ei käynyt. Reitit olivat todella hienot ja etenkin pyöräreitti oli todella hyvä. Reitit olivat sprintille mielekkäät, Goesch kommentoi.

Kakkoseksi sijoittui Darby Thomas, joka jäi Goeschille 43 sekuntia. Kolmas oli Tuukka Miettinen.

Naisten kisa kulki samankaltaisesti kuin miesten kisa. Triathlon Club Heinolan Mira Leskinen johti kilpailua lähdöstä maaliin. Leskisen loppuaika oli 1.08.29.

- Olen todella tyytyväinen suoritukseen. Uintiin lähdettäessä oli hieman vilu, mutta kisan edetessä lämpeni mukavasti, Leskinen kommentoi.

Naisten kakkonen oli Anni Antikainen, joka jäi 25 sekuntia voittajalle. Kolmas oli Maria Söderström.

Upeissa puitteissa

Vanajanlinnassa nähtiin kaiken kaikkiaan hieno triathlonpäivä. Päivä oli pilkottu kolmeen eri lähtöön, joten reitti pysyi riittävän ruuhkattomana.

- Keli asetti meille hieman haasteita, mutta selvisimme päivästä hienosti. Kilpailijoilta saatu palaute on ollut mukavaa kuultavaa, tapahtumapäällikkö Tiina Boman kertoi.

Kilpailu suoritettiin Vanajanlinnan lähiympäristössä, mikä mahdollisti yleisölle helpon ja aktiivisen kilpailun seuraamisen.

- Vanajanlinna toimii erinomaisesti sprinttimatkan tapahtumapaikkana. Seuraavaksi Finntriathlon-karavaani siirtyy Vierumäelle, jossa kilpaillaan 4.7, Boman sanoo.

Kesän aikana järjestetään viisi kaikkiaan Sportyfeel Finntriathlon-tapahtumaa. Ne keräävät reilut 3200 erillistä osallistujaa. Seuraava Sportyfeel Finntriathlon järjestetään Vierumäellä 4.7.

Sportyfeel Finntriathlon-tapahtumat kaudella 2015: 14.6. Vanajanlinna, 4.7. Vierumäki, 16.-18.7. Joroinen, 2.8. Levi, 15.8. Tahko

>>Tulokset

 


Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama