Lemmettylä vahvin teräsmies Tahkolla – Lehtonen teki vauhdikkaan juoksuosuuden Turussa

Kuvituskuva. Kuva: Fitra

Kuvituskuva. Kuva: Fitra

Tutut nimet menestyivät molemmilla paikkakunnilla.

Kulunut viikonloppu oli vilkas maastopyöräilijöiden ja yleisurheilijoiden lisäksi myös triathlonisteille, kun ympäri maan järjestettiin eri matkojen triathlonkilpailuja. Yllätyksiä kummallakaan paikkakunnalla ei nähty, vaan tutu nimet olivat tuloslistojen kärjessä.

Tahkolla kisasi lähes 1000 urhoa. Kuninkuusmatkalla eli täysmatkalla miesten kisan voittoon eteni Teemu Lemmettylä ajalla 8.53.49. Lemmettylä jätti muut taakseen pyöräily- ja juoksuosuudella. Toiseksi tullut Tuukka Miettinen jäi 13 minuuttia. Naisten ykkönen oli Mira Leskinen ajalla 10.28.46

Puolimatkalla selkeä ykkönen oli Jarmo Rissanen (4.09.13) ja naisten puolella Minna Koistinen (4.39.21). Varttimatkan ykköset olivat Panu Lieto (2.09.30) ja Mirka Vahtera (2.30.46)

Lehtonen juoksi vahvasti uinnin ja pyöräilyn päälle

Turussa kisattiin Turku Triathlon Weekendissä, jossa puolimatkan ykkönen oli Henrik Goesch ajalla (3.52.32). Hänelle puolitoista minuuttia tappiota koki kakkoseksi tullut Timo Bracht, joka oli 48 sekuntia Darby Thomasia nopeampi.

Naisten puolimatkan voitti suvereenisti Kaisa Lehtonen (4.07.23) ennen Maria Söderströmiä. Lehtonen piti etenkin juoksussa erinomaista kyytiä pinkomalla uinnin ja pyöräilyn jälkeen puolimaratonin aikaan 1.19.41.

Turun sprinttimatkoilla voittajiksi selvisivät Tuomas Lampainen (1.01.50) ja Janina Saarnio (1.12.46).

Finntriathlon Tahkon tulokset

Turku Triathlon Weekendin tulokset


Premiumsport.fi

ulvang banneri