Uusi triathlontapahtuma järjestetään ensi kesäkuussa Kirkkonummella

Kuvituskuva. Kuva: Onevision

Kuvituskuva. Kuva: Onevision

Joulun aika tuo triathlonin ystäville hyviä uutisia, kun pääkaupunkiseudulle tulee ensi kesänä uusi triathlontapahtuma. Kirkkonummen Långvikissä järjestetään puolimatkan kilpailu sunnuntaina 19.6.2016.

Tapahtuma järjestetään Långvik Congress Wellnes -kylpylähotellin ympäristössä puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Triathlon Challenge Finland.

Puolimatkalla uidaan 1,9 kilometriä, pyöräillään 90 kilometriä ja juostaan 21,1 kilometriä. Tarjolla on myös supersprintti sekä 15-vuotiaiden nuorten sarja, joissa uidaan 375 metriä, pyöräillään 10 kilometriä ja juostaan 2,5 kilometriä. Lasten sarjoina toimivat 11- ja 13-vuotiaiden sarjat, joissa matkat ovat vieläkin lyhempiä.

Långvikissä on myös mahdollisuus kilpailla kolmen hengen joukkueviestissä, jossa yksi joukkueen jäsenistä suorittaa yhden lajin. Sama henkilö voi suorittaa myös useamman osuuden. Tapahtumassa on yleisen sarjan lisäksi ikäsarjat yli 40-vuotiaille. Sarjoja on kymmenen vuoden välein 80-vuotiaisiin asti.

Tapahtuman ilmoittautuminen alkaa joulukuussa.

Tapahtumasivut

enervit tri paketti banner


Premiumsport.fi

ulvang banneri