Triathlonin puolimatkan SM-mitalit jaetaan viikonloppuna Joroisilla

Vaihtoalue Joroisilla. Kuva: Bullseye Photography

Vaihtoalue Joroisilla. Kuva: Bullseye Photography

Sportyfeel Finntriathlon Joroinen kokoaa lähes 2000 kilpailijaa perinteikkääseen triahtlontapahtumaan tulevana viikonloppuna.

Suomen suurin ja tunnetuin triathlontapahtuma kilpaillaan Joroisissa tulevana viikonloppuna. Varsinainen päälähtö puolimatkan SM-kilpailu kilpaillaan lauantaina 16.7. klo 11.00 alkaen. Puolimatkalla kilpailumatkat ovat 1,9 kilometrin uinti, 90 kilometrin pyöräily ja 21,1 kilometrin juoksu.

Torstaina kilpailevat lapset kello 18.00 ja perjantaina on vuorossa Pikatriathlon, jonka yhteydessä käydään myös Nuorten Cupin osakilpailu 17- ja 19-vuotiaiden sarjoissa kello 17.00

Miesten kilpailun ylivoimainen suosikki on Henrik Goesch. Mitalitaistelussa ovat lisäksi muun muassa Darby Thomas, Jarmo Rissanen, Panu Lieto ja Tuomas Lampainen.

Naisten kilpailusta puuttuu Suomen ykköstriathlonisti Kaisa Sali, joten voittokamppailuun ilmoittautuvat ainakin Minna Koistinen, Venla Koivula-Huttunen, Anni Antikainen, Sonja Kallio, Tiina Pohjalainen sekä Lucia Erat.

- Kisajärjestelyt ovat hyvällä mallilla ja koko kylä virittäytyy triathlontunnelmaan ja vastaanottamaan liki 2000 triathlonistia Joroisiin. Kisaviikolla on tarjolla urheilua eri ikäisille ja iltaisin viihdettä. Toivotamme niin kilpailijat, huoltojoukot kuin yleisönkin tervetulleiksi nauttimaan Joroisten hengestä, toteaa kilpailunjohtaja Jani Kuvaja.

Viime vuonna Joroisilla SM-kultaa puolimatkalla voittivat Henrik Goesch ja Kaisa Lehtonen (nyk. Sali).


Premiumsport.fi

inov 8 alapanoraama