Hannu Manniselta vahva veto Ironman-kisassa: "Kesän harjoittelu ollut vähän sitä sun tätä"

Hannu Manniselle triathlon on hyvä kuntoilumuoto.

Hannu Manniselle triathlon on hyvä kuntoilumuoto.

Yhdistetyn uransa tähän kauteen päättänyt Hannu Manninen oli mukana lauantaina Lahden Ironman-triathlonissa. Manninen veti puolimatkan aikaan 4:32,26 ja sijoittui omassa 40-44-vuotiaiden miesten ikäryhmässä kuudenneksi. Kaikkien osallistujien joukossa Mannisen aika riitti 38:nneksi.

- Oli juoksussa viimeinen vitonen aika tuskaa ja piti vähän puskea loppuun. Siihen nähden olen tyytyväinen, että tämä oli kahteen vuoteen ensimmäinen kisa, ja kesän harjoittelu on ollut vähän sitä sun tätä. En ole kauhean tavoitteellisesti harjoitellut, Manninen avasi.

Manninen piti neljän ja puolen tunnin aikaa haamurajanaan, joka jäi kilpailussa niukasti saavuttamatta. Olosuhteisiin nähden Manninen piti suoritustaan kuitenkin hyvänä.

- Uinnissa vähän pelkäsin sitä aallokkoa ja tuulta, mutta loppupeleissä se meni aika hyvin. Pyöräosuudella oli todella kovia puuskia, joutui ihan irrottamaan kengän polkimesta, ettei mene tieltä ulos, Manninen avasi.

Tulevaisuudessa Manninen suunnitteli pitävänsä triathlonia hyvänä kuntoilumuotona itselleen.

- Ja välillä pitää vähän testata itseään ja tulla käymään kisoissa. Ehkä se on sitten hyvä motivaattori harjoitella ja pitää kuntoa yllä.

Tulokset

enervit tri paketti banner

Premiumsport.fi

ulvang banneri