Alexander Stubb nautti Lahdessa: "Sai matkan aikana heitellä korkeita vitosia"

Lahden Ironman-kisassa nähtiin myös innokas triathlonin harrastaja, Suomen entinen pääministeri Alexander Stubb. Stubb veti puolimatkan aikaan 4:51,47 ja sijoittui omassa ikäluokassaan 50-54-vuotiaissa miehissä sijalle 13. Kaikki sarjat yhteenlaskettuna Stubbin aika riitti sijalle 134 yhteensä 1400 maaliin tulleen kilpailijan joukossa.

- Vähän rankka päivä tänään, mutta ei mitään katastrofeja. Uinti oli tosi hidas, mutta pyörä kulki ihan hyvin ja juoksu oli myös ihan ok. Mutta vaihdoin kuin vanhempi herrasmies, siinä olisi ehtinyt kravatin heittää kaulaan, oli niin hidasta toimintaa tänään, Stubb sanoi.

Stubb sai matkan aikana yleisöltä runsaasti kannustusta.

- Sai matkan aikana heitellä korkeita vitosia. Selvästi pankkiirin hommat ovat kuitenkin paljon kovempia kuin pääministerin, sillä tämä oli minun hitain aikani vähän aikaan, Stubb heitti.

Stubbin triathlonkausi jatkuu heti kolmen viikon kuluttua Joroisilla puolimatkan SM-kisoissa, jonka jälkeen vuorossa on olympiamatkan SM-kilpailut Ahvenanmaalla syksyllä, jossa Stubb puolustaa ikäluokkansa SM-pronssia.

Tulokset

enervit tri paketti banner

Premiumsport.fi

ulvang banneri