Helsinki City Triathlonissa jälleen lähes 2000 osallistujaa

Helsinki City traithlonissa kilpailtiin aurinoisessa säässä. Kuva: Triforfun

Helsinki City traithlonissa kilpailtiin aurinoisessa säässä. Kuva: Triforfun

Helsinki City Triathlon käytiin sunnuntaina Uimastadionilla jo kuudetta kertaa. Helsinki City Triathlon on matalan kynnyksen triathlon, jossa uidaan 300 metriä, pyöräillään 10 kilometriä ja juostaan kolme kilometriä. Osallistujia Helsinki City Triathlonissa oli tänä vuonna lähes 2000, mikä kertoo uuden trendilajin kasvavasta suosiosta.

Aikuisten lisäksi myös lapsia ja nuoria oli mukana ennätysmäärä, kun Weetabix Triathlonissa kisaili reilut 300 junioria. Kilpailussa oli myös kansainvälistä tunnelmaa, sillä mukana oli lähes viitisenkymmentä virolaista nuorta. Lisäksi viime vuoden uutuus aikuinen + lapsi-sarja kasvoi hurjasti jo 120:een aikuinen ja lapsi pariin.

Weetabix triathlonissa matkat ovat todella lyhyet ja sarjoja 10-vuotiaista 16-vuotiaisiin. Tarjolla oli myös Aikuinen & lapsi -sarja, jossa triathlon tehtiin yhdessä lapsen kanssa ilman ylä- tai alaikärajoja. Matkat olivat 100 metriä uintia, viisi kilometriä pyöräilyä ja 1,5 kilometriä juoksua.

Helsinki City Triathlonissa oli 47 noin 40 henkilön lähtöä 12 minuutin välein ja tapahtuma kesti aamusta iltaan. Tapahtuman sujuvuudesta vastasi lähes parisataa vapaaehtoista toimitsijaa.

Kisasivut: www.triforfun.fi
Tulokset: http://live.ultimate.dk/desktop/front/index.php?eventid=2410&ignoreuseragent=true
Kuvia: http://onevisionsport.kuvat.fi/kuvat/Sport+events+2014/Helsinki+City+Triathlon/Kaikki+kuvat/


enervit tri paketti banner


Premiumsport.fi

ulvang banneri