Ilmoittautuminen Finntriathloniin - uusi yritys keskiviikkoaamuna

Kuva elokuisesta Finntriathlon Tahkosta. Kuva: Teemu Ojapalo

Kuva elokuisesta Finntriathlon Tahkosta. Kuva: Teemu Ojapalo

Ilmoittautumisen ensi vuoden Finntriathlon-tapahtumiin piti alkaa tänä aamuna kello 6:00. Toisin kuitenkin kävi. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona kello 8:00.

- Huomasimme sunnuntai-iltana, että ilmoittautumisjärjestelmän ja maksujärjestelmän rajapinnan välillä on ongelma. Kaksi asiantuntijaa yritti ratkaista ongelmaa läpi yön, tuloksetta, kertoo Finntriathlonin tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen.

Ongelma on nyt saatu ratkaistua, mutta ilmoittautumisen alkua on siirretty aina keskiviikkoon asti.

- Haluamme vielä testata ja rauhoittaa tilanteen.

Viime vuonna Joroisten Finntriathlon myytiin loppuun alle vuorokaudessa. Tämän aamun perusteella luvassa on paikkoja jälleen vain nopeimmille.

- Aamulla 220 ihmistä ehti syöttää tietonsa järjestelmään 10 minuutin aikana, paljastaa Kutvonen.
Laadukkaista järjestelyistä tunnettu Finntriathlon koki nyt toisena vuonna peräkkäin ongelmia ilmoittautumisessa. Viime vuonna ongelmat johtuivat palvelimen ylikuormituksesta. Suosio yllätti järjestäjät ja toisaalta palvelimen testaus kävijäpiikkien suhteen on vaikeaa.

- Emme voi kuin pahoitella tilannetta. Uskomme, että järjestelmä toimii keskiviikkona, vakuuttaa Kutvonen.

Finntriathlon-tapahtumia on ensi kesänä jälleen neljällä paikkakunnalla: Vanajanlinnassa, Vierumäellä, Joroisissa ja Tahkolla. Joroisten osanottajakiintiötä on nostettu sadalla viime vuoteen verrattuna.

enervit tri paketti banner


Premiumsport.fi

ulvang banneri