Avanti Adventure: Nyt lähtee meno!

Edellisviikonloppuna Karkkilassa kisattu Victorinox Spring Adventure avasi kotimaisen multisport-kauden ja toimi samalla erittäin hienona piristysruiskeena joukkueemme treenaamiselle.

Edellisviikonloppuna Karkkilassa kisattu Victorinox Spring Adventure avasi kotimaisen multisport-kauden ja toimi samalla erittäin hienona piristysruiskeena joukkueemme treenaamiselle. Järjestelyt Springissä ja varmasti loppukaudenkin Multisport-cup kilpailuissa ovat ottaneet loikan ammattimaisempaan suuntaan. Samanlainen melontakalusto kaikille joukkueille oli kauan odotettu parannus. Osalla joukkueista ollut GPS-seuranta sekä aktiivinen tilannepäivitys nettisivuille saivat suurta kiitosta Avanti Adventuren kannustusjoukoilta. Myöskin maalissa odottavaa lämmintä soppaa ainakin allekirjoittanut arvostaa korkealle.

Avantiblogi1 210512Oli myös hienoa nähdä, että Karkkilassa oli kisaamassa myös paljon uusia lajia ensi kertaa kokeilevia seikkailijoita. Hienoa! Toivottavasti myös No Limit 9.6. Nummelassa houkuttelee. Seuraavassa kisassa hommat hahmottuvat jo vähän helpommin, mutta joka kerta tulee säädettyä vähintään yhden lajin kohdalla, yleensä sen ensimmäisen.. :) Ja aina jää jotain hampaankoloon.

Itse kisaan Avantilla oli lähettää kaksi joukkuetta. Tällä kertaa kakkosjoukkueeksi nimetty kokoonpano, Jorma Kainulainen ja Janne Kortelainen, veivät pidemmän korren ja jyräsivät upeasti palkintopallille asti. Toisen kokoonpanomme, Niko Sorvari ja Mikko Rantahakala, matka kärsi eriasteisista reisikrampeista, ja maaliin taisteltiin tarkistettujen tulosten mukaan kuudentena. Vaikka "ykkösjoukkueen" valmistautumiseen sisältyikin maratonia ja kyynpuremaa, ei isku ollut siltikään täysin kohdillaan. Seuraavien viikkojen teemana onkin pyöräilykilometrien kerryttäminen. Joken ja Jannen kisan kulusta tarkemman raportin voi lukea: avantiadventure.blogspot.com

Avantiblogi2 210512Kausi on siis polkaistu käyntiin. Ollaan taas lähempänä heinäkuuta ja EQ:ta. Joukkueemme on lisännyt yhteistreenejä huomattavasti, pari pidempääkin lenkkiä on tehty. Ensimmäiseen isoon kisaan valmistautuminen tuntuisi olevan hyvin käynnissä, mutta silti takaraivossa kolkuttelee ajatus, että aika ei riitä mihinkään. Varsinkin melontaa tulisi treenata, kisaan uhkailtu 150 km tuntunee kajakissa vielä pidemmältä kuin paperilla. Viimeaikaisten kokemusten perusteella myös pyörää tulisi ulkoiluttaa hieman ahkerammin, tämä koskee erityisesti allekijoittanutta. Köysileikit, kickbike, luistelu, kaikille pitäisi antaa hieman aikaa ja ajatusta. Jopa syömistä täytyy harjoitella. Kaikki osa-alueet ovat jotenkin saatu priorisoitua ja mahtumaan kalenteriin, aikatauluun ei tosin jää juurikaan liikkumavaa. Sairastelu on siis kielletty.

Pari seuraavaa viikkoa ulkoilumme keskittyy pyöräilyyn. Kesäkuulle siirryttäessä olemme sujuvasti vaihtaneet fillarit kajakkeihin ja nautimme jo lämpimistä vesistä.

Kausi on avattu, ei kun harrastamaan.

- Niko

{jcomments on}

Normal 0 21 false false false FI X-NONE X-NONE

Oli myös hienoa nähdä, että Karkkilassa oli kisaamassa myös paljon uusia lajia ensi kertaa kokeilevia seikkailijoita. Hienoa! Toivottavasti myös No Limit 9.6. Nummelassa houkuttelee. Seuraavassa kisassa hommat hahmottuvat jo vähän helpommin, mutta joka kerta tulee säädettyä vähintään yhden lajin kohdalla, yleensä sen ensimmäisen.. :) Ja aina jää jotain hampaankoloon.

 

Itse kisaan Avantilla oli lähettää kaksi joukkuetta. Tällä kertaa kakkosjoukkueeksi nimetty kokoonpano, Jorma Kainulainen ja Janne Kortelainen, veivät pidemmän korren ja jyräsivät upeasti palkintopallille asti. Toisen kokoonpanomme, Niko Sorvari ja Mikko Rantahakala, matka kärsi eriasteisista reisikrampeista, ja maaliin taisteltiin tarkistettujen tulosten mukaan kuudentena. Vaikka ”ykkösjoukkueen” valmistautumiseen sisältyikin maratonia ja kyynpuremaa, ei isku ollut siltikään täysin kohdillaan. Seuraavien viikkojen teemana onkin pyöräilykilometrien kerryttäminen. Joken ja Jannen kisan kulusta tarkemman raportin voi lukea: avantiadventure.blogspot.com

Kuuntele uusin Latu Podcast

Avanti Adventure blogi

TiimikuvaavantiAvanti Adventure on harrasteurheilijoista koottu seikkailu-urheilujoukkue matkalla kohti ensi kauden koitoksia.

ulvang banneri