Avanti Adventure: Endurance Quest starttaa

Kesän kovin kilpailu starttaa aikaisin tiistaiaamuna. Endurance Quest kuuluu sekä Adventure Racing World Series ja AR Euro Series -sarjoihin.

Kesän kovin kilpailu starttaa aikaisin tiistaiaamuna. Endurance Quest kuuluu sekä Adventure Racing World Series ja AR Euro Series -sarjoihin. Kovatasoinen kilpailu tuo mukanaan Suomeen maailman kovimpia seikkailijoita mittaamaan fyysisen ja psyykkisen kestävyyden rajoja. Tämän kilpailun olemme asettaneet kauden päätavoitteeksi, ja olisikin erittäin hienoa jos pystymme viemään kisan läpi harjoitellusti ja omalla tasollamme.

Kilpailu tulee olemaan kestoltaan lähemmäs sata tuntia, reitin pituuden ylittäessä 600 km rajapyykin. Eteneminen tapahtuu enimmäkseen pyörällä, kajakilla ja jalalla, mutta myöäs luistimia ja uimapatjoja päästään ulkoiluttamaan. Reitin huhutaan sisältävän suunnistuksellista haastetta jokaiselle etenemismuodolla.

Nuori joukkueemme lähtee matkaan hyvässä kunnossa. Viimeistelytreenit ovat sujuneet suunnitellusti, kalusto on testattu ja eväät alkaa olla kasassa. Joukkueemme odottaa starttia innolla, sitten ei tarvitse enää miettiä onko treenattu oikein, tuliko valittua oikea fillari alle tai onko nyt oikeat eväät mukana. Tarvii vain mennä, edetä, suorittaa, ja muistaa syödä. Jännitys kohoaa siis pikku hiljaa, kisa voisi jo alkaa ettei näitä kamoja tarvitsisi säädellä edestakaisin.

Kisaa pääsee seuraamaan erinomaisen vaivattomasti GPS-seurannan kautta. Linkki tulee EQ:n sivuille tiistaiaamuna. Sivuilta löytynee myös muuta mielenkiintoista asiaa kisan etenemisestä. www.endurancequest.com

Myös Avanti Adventuren omat sivut välittävä koko viikon ajan uutista ja kuvaa maastosta. Kannattaa laittaa seurantaan. avantiadventure.blogspot.fi

{jcomments on}

Kuuntele uusin Latu Podcast

Avanti Adventure blogi

TiimikuvaavantiAvanti Adventure on harrasteurheilijoista koottu seikkailu-urheilujoukkue matkalla kohti ensi kauden koitoksia.

ulvang banneri