Jämi147-blogi: Kunnon laskua!

No niin, että semmonen viikko! Maanantai ja tiistai menivät arvuutellessa sitä, että miksi kurkku tuntuu ahtaalta. Keskiviikkona ahtauden tunne voimistui ja ääni lähti. Torstaina ja perjantaina luovutin ja totesin olevani kipeä.

Ajattelin, että nyt kun lepään, niin pääsen viikonloppuna jo treenaamaan. Lauantain ja sunnuntain vietin viltin alla hiljaisuudessa, kun ääntä ei lähtenyt piiruakaan. Lääkäriin en ole tohtinut lähteä. Omalääkitys on muodostunut laajasta valikoimasta vitamiineja. Itse luotan flunssan alkuaikana etenkin carmolis-tippoihin. Tippojen voimakkaan maun vuoksi uskon, että ne ovat tehokkaita. Pakkohan niiden on olla, mitä pahemman makuista lääkettä, sen tehokkaampaa sen täytyy olla!

jamiblogi 030214Kuva: Viikon "eväät".

Olen harmitellut tautia jo tarpeeksi kauan, ja tänään päätin harmittelun lopettaa. Eihän sairastumisille mitään voi. Harmittaa vain tekemättä jääneet treenit. Tekisi mieli poistaa treenipäiväkirjasta kokonaan tämä viikko, sen verran tyhjältä se näyttää! Toisaalta nyt, kun parantelen rauhassa, minulla on vielä mahdollisuuksia tehdä edes muutama treeni ennen Jämi42:sta, joka on muuten jo parin viikon päästä. Realistisesta ajatellen voisin päästä treenailemaan parin päivän päästä. Toivoa täytyy olla! Ja malttiakin.

Selaisin viikon aikana kevään, kesän ja syksyn kisakalentereita. Paljon kiinnostavia kisoja olisi. Olen päättänyt, että omaan kisakalenteriin Jämi147 – kisojen lisäksi kuuluu ainakin yksi maraton ja puolimaraton, sekä Juukan-, Voimarinteen- ja Kuopion triathlonkisat. Jukola olisi tänä vuonna naapurikaupungissa. Täytyy keväällä katsoa miten rastit alkaa löytyä ja sitten miettiä uskaltaako Jukolaan lähteä eksymään.

Tsemppiä kaikille treeneihin ja pysykää terveinä! Muistakaa vaihtaa aina heti treenin jälkeen kuivapaita päälle, niin vilu ei iske.

Jämi147-blogi

emmiJämi147-blogissa seurataan 24-vuotiaan Emmi Rönkön matkaa kohti vuoden 2014 Jämi147-tapahtumia.

"Olen harrastanut kestävyysliikuntaa parin vuoden ajan. Näiden vuosien aikana olen kestävyysurheilu-kärpäsen puraisemana osallistunut muutamaan triathlon-kilpailuun ja maratoniin.

Henkilökohtainen tavoitteeni kestävyysurheilussa on itseni voittaminen! Haluan laittaa itseni fyysisesti tiukoille ja henkisesti haluan näyttää itselleni, että minä pystyn, kun haluan!"

Tapahtumasivut:
http://www.jami147.fi/

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri