Jämi147-blogi: Vastoinkäymisiä

Nyt hyytyi hymy tämän tytön kasvoilta! Maanantaina koin jotain mitä en olisi halunnut:

Olin töissä tekemässä arkisia asioita. Nousin penkistä ylös. Laskin ensin vasemman jalkapohjan lattiaan ja sitten kuuluin "kumpsista". Makaan lattialla ja katson vasenta jalkaani, polvi osoittaa länteen ja muu jalka pohjoiseen. Mieleni valtaa järkytys " mitä jos tuo polvi ei mene paikoilleen. Sen paikalleen laitto sattuu ja on muuten ihan tosi huono olo". Suoristin hieman kyseistä jalkaa ja polvilumpio "lompsahti" paikoilleen. Sitten tuli kipu ja paniikki. Hetken pyörittyäni lattialla, mietin että kenet huutaisin avuksi. Asiakkaita oli muissa tiloissa, joten päätin huudella heiltä apuja. Onneksi eräs nainen kuuli ja tuli apuihin. Kiitti Päivi! Siinä vaiheessa olin pyörtymisen rajamailla. No, ei muuta kun yhdellä jalalla pomppien sekä toimistotuolilla rullaten autoon ja sairaalaan. Eilen kun tämä sattui niin, ajattelin " eihän polvi varmaan turpoa paljoa. En varmaan joudu siihen lääkärin kertomaan punkteeraukseen". Ja mitä vielä. Tänään polvi on muistuttanut ensin pesäpalloa ja iltaa kohti muuttunut koripalloksi! Painoa ei jalalle uskalla varata, kädet hyvässä kunnossa parin päivän päästä kun kepeillä huitoo menemään. TÖTTÖRÖÖ.

Röntgenkuvissa ei ollut murtumia ja loppuviikolla kun polvi punkteerataan, sitten selviää polvesta enemmän. Ollaanpas sitten taas kuulolla. Vajoan tästä sohvan pohjalle.

jamiblogi 050214Kuva: Näillä mennään!

Jämi147-blogi

emmiJämi147-blogissa seurataan 24-vuotiaan Emmi Rönkön matkaa kohti vuoden 2014 Jämi147-tapahtumia.

"Olen harrastanut kestävyysliikuntaa parin vuoden ajan. Näiden vuosien aikana olen kestävyysurheilu-kärpäsen puraisemana osallistunut muutamaan triathlon-kilpailuun ja maratoniin.

Henkilökohtainen tavoitteeni kestävyysurheilussa on itseni voittaminen! Haluan laittaa itseni fyysisesti tiukoille ja henkisesti haluan näyttää itselleni, että minä pystyn, kun haluan!"

Tapahtumasivut:
http://www.jami147.fi/

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri