Jämi147-blogi: Suksien osto hommissa

Kävin viime viikolla Kuopion Forte Sportissa laajentamassa omaa suksivarastoani. Itse en ymmärrä kovinkaan paljoa suksista, niiden ominaisuuksista yms. Onneksi matkassa oli mukana myös mieheni, jonka mukaan minulle piti ostaa pitopohjasukset.

Fortessa sattui olemaan sopivasti kunnon "kevät hulinat" talviurheiluvälineiden hinnoissa, joten sukset eivät olleet ainakaan hinnan kiroissa.

Oli muuten mielenkiintoista seurata miten suksia sitten valittiin. Fortessa oli tähän hommaan iso laite, josta katsottiin tarkemmin suksen profiilia. Mikäli suksipari läpäisi profilointi testin, niin sitten oli edessä vielä jonkin sortin suksien puristelu. Täytyy sanoa, että jonkin verran saatoin myös itse oppia suksien profiileista yms. kun kuuntelin miesten puheita sen reilun tunnin ajan. Profiloinnin ja puristelun seurauksena löytyi loistava Salomonin pitopohjasuksi joka sitten lähtikin meidän mukana kotiimme. Myös mieheni innostui kasvattamaan suksimääräänsä, kolmet parit me sitten kannettiin autoon. Tänä talvena en varmaankaan pääse testaamaan uutta paria. Onpahan jotain mitä odottaa taas ensi syksynä.

jamiblogi1 190314Komeat metsäsukset olisi ollut.

Viikon treenit ovat menneet kivasti. Edelleen treenailen vain uima-altaalla ja kuntosalilla. Uinnissa olen tähän saakka käyttänyt kipeän polven vuoksi pulliksia, jotka kelluttavat jalkoja. Viikon viimeisessä uintitreenissä päätin koittaa uintia ilman pullista. Ei olisi kannattanut. Potkuja en pystynyt vielä tekemään, jonka johdosta tuntui, että uppoan altaan pohjaan. Pulliksien kanssa treenailut siis jatkukoon! Uinti tuntuu tällä hetkellä todella mukavalta ja vietän mielelläni aikaa altaassa. Motivointina on luultavasti ollut myös oma tavoite, joka tuntuu tällä hetkellä kaukaiselta mutta saavutettavalta! Ensin jalka kuntoon ja sitten voin lyödä tavoitteen tarkemmin pöytään!

Iloista viikkoa kaikille!

jamiblogi2 190314Tällainen pari lähti matkaan. Kiitti Akille asiantuntija-avusta!


Jämi147-blogi

emmiJämi147-blogissa seurataan 24-vuotiaan Emmi Rönkön matkaa kohti vuoden 2014 Jämi147-tapahtumia.

"Olen harrastanut kestävyysliikuntaa parin vuoden ajan. Näiden vuosien aikana olen kestävyysurheilu-kärpäsen puraisemana osallistunut muutamaan triathlon-kilpailuun ja maratoniin.

Henkilökohtainen tavoitteeni kestävyysurheilussa on itseni voittaminen! Haluan laittaa itseni fyysisesti tiukoille ja henkisesti haluan näyttää itselleni, että minä pystyn, kun haluan!"

Tapahtumasivut:
http://www.jami147.fi/

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri