Jämi147-blogi: Kuulumisia Savosta!

Pari päivää sitten tuli käytyä näyttämässä kipeää polvea ortopedille. Viime viikkoina polvi on kipuillut vain silloin tällöin ja liikerata on ollut lähes normaali. Meninkin vastaanotolle hyvissä mielin ja ajattelin ortopedin antavan minulle luvan jo tehdä lähes kaikkea (lähinnä treenien suhteen). Eihän ne asiat ihan mennytkään niin.

Nyt tilanne on se, että odotan aikaa magneettikuviin. Polvi tai siis revennyt kierukka ei ole oireiden perusteella parantunut toiveiden mukaan ja siksi magneettikuvista katsotaan, onko kierukka täysin parantunut. Mikäli kierukka on vielä rikki, se tietää tähystysleikkausta. Omat fiilikset olivat vastaanoton jälkeen hyvin ristiriitaiset. Tottakai haluan, että polvi hoidetaan kunnolla ja tehdään kaikki tarvittava sen eteen. Toisaalta tämä alkaa turhauttaa itseä melkoisen paljon. No, päivä kerrallaan ja sillai.

Koska hiihtokisa kausi on ohi ja miestäkin on siltä osin näkynyt kotona, niin "suuren suuri" metsäpalstamme on saanut kyytiä. Pari päivää naapurit saivat hieraista silmiään kun meidän perhe oli pihahommissa. Voin kertoa, ettei sellaista ihmettä montaa kertaa olen näkynyt. Jotenkin vain lenkkarit menevät mieluummin jalkaan kuin puutarhakäsineet käsiin.

Jämi147 –maastopyörä kisaan ei ole enää montaa kuukautta aikaa! Tähän asiaan heränneenä päätin koittaa onnistuuko maastopyörän polkemin vielä. Ihan maantielle kuitenkin menin näin aluksi asiaa testaamaan. Pientä kipua polkemisen aikana oli, mutta se hävisi hyvän fiiliksen alle. Vaikka vauhti ei päätä huimannut, niin kivaahan se oli! Sykemittari olisi kannattanut jättää (tai siis "unohtaa") kotia, sykkeet huitelivat korkeuksissa. Ihan en vielä maastoon lähde keulimaan, mutta tuntumaa haen seuraavillakin viikoilla ihan varmasti.

jamiblogi 280414"Mitäs me puuhommien ammattilaiset."
Juoksu treenit ovat edelleen pysyneet maltillisissa määrissä. Ensi viikolla ajattelin kuitenkin testailla määrien nostamista. Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä myös viikkorasteille, JES! Pari vuotta sitten eksyin rasteille ensimmäistä kertaa ikinä. Ja miten kivaa se onkaan. Reitinvalinnat eivät aina ole parhaimmat ja ihan joka kerta en tajua , että en ole edennyt oman reitinvalinnan mukaisesti. Tämän takia en ole vielä suunnistanut yksi vaan, minulla on ollut ns.perässä juoksija. Perässä juoksijan tehtävä on olla hiljaa ja juosta perässä mikäli kaikki sujuu hyvin. Tärkein tehtävä on kuitenkin olla tuki ja turva.

Reipasta vappua kaikille!


Jämi147-blogi

emmiJämi147-blogissa seurataan 24-vuotiaan Emmi Rönkön matkaa kohti vuoden 2014 Jämi147-tapahtumia.

"Olen harrastanut kestävyysliikuntaa parin vuoden ajan. Näiden vuosien aikana olen kestävyysurheilu-kärpäsen puraisemana osallistunut muutamaan triathlon-kilpailuun ja maratoniin.

Henkilökohtainen tavoitteeni kestävyysurheilussa on itseni voittaminen! Haluan laittaa itseni fyysisesti tiukoille ja henkisesti haluan näyttää itselleni, että minä pystyn, kun haluan!"

Tapahtumasivut:
http://www.jami147.fi/

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri