Harjamäki: Universiadiblogi 6 / 12

6.1 Shenzhen, kisakylä ja sama tuoli huoneen ulkopuolella kuin melkein jokaisessa tekstissä kello 13:30

6.1 Shenzhen, kisakylä ja sama tuoli huoneen ulkopuolella kuin melkein jokaisessa tekstissä kello 13:30

Toinen välipäivä... Onneksi aamupäivällä oli porukkaa radalla suomipaitasillaan niin sain jotain muuta tekemistä kuin unta, juoksua, syömistä tai makoilua. Urheilevat suomalaiset suoriutuivat hienosti, sillä sekä Heidi Eriksson että Tommy Granlund selvisivät lajeissaan jatkoon. Illalla menemme vielä porukalla kannustamaan aituri Giia Lindströmin finaaliin.

Minäpoika kävin aamulla juoksentelemassa 40 minuuttia ihan vain hölkkää ja höystin lenkkiä muutamalla loikalla. Kroppa alkaa jo pikkuhiljaa tuntumaan laatuluokan Suomenhevoselta, mikä on esteissä huomattavasi parempi kuin herkkääkin herkempi ja räjähtävä lämminverinen. Akilleksessa tuntuisi olevan pientä syysflunssaa, mutta muuten meno tuntuu mitä mainioimmalta.

6.2 Shenzhen, kisakylä, sänky kello 16:00

Voi tätä lepohetken aiheuttamaa nyt tekisi mieli lähteä lenkille ja justiinsa -tunnetta. Kropassa odotteleva energiamäärä alkaa pikku hiljaa nousta semmoisiin sfääreihin, että paikallaan pysyminen tuntuu lähes mahdottomalta. Tuntuu mahtavalta, että voin jälleen huomenna jättää kaiken energian radalle. Sitä juoksukilpailu minulle parhaimmillaan on, kun voin juosta itseni aivan tajunnan rajamaille ja selviydyttyäni todeta, että tein kaikkeni ja yhtään enempää ei olisi irronnut. Edellisen seikan tiedostaminen helpottaa myös urheilussa jokaisen kohdalle tulevien pettymysten käsittelyä, miten voi suoriutua paremmin, jos vetää täysillä? Toivottavasti huomenna ja tulevissa kisoissa fyysinen rääkkäykseni alkaa näkyä myös tulosluetteloissa kovina sijoituksina. Siitähän tässä kaikessa kuitenkin on kyse, omien rajojen testaamisesta, sijoituksista ja sekunneista.

- Mäyrä

Harjamaki

Joonasta tukevat:

Seinjoen_Energia

nordea

minimani

Hammaslaboratorio, erikoishammasteknikko Jukka Ropponen Oy: http://www.saunalahti.fi/~pannola/jukkaropponen/

J_Rinta_Jouppi

rinta_joupin_autoliike

Urheilu_shop

Kuuntele uusin Latu Podcast

Blogisti Joonas Harjamäki

harjamaki_1Estejuoksija Joonas Harjamäki on tekemässä läpimurtoa kansainväliselle tasolle. Viime vuonna mies paranteli ennätystään lukemiin 8:35.75 ja sillä irtosi paikka EM-kisoihin.


ulvang banneri