Harjamäki: Ei oo helppoo

"To give anything less than your best is to sacrifice the gift", sanoi Mimmi, kun valitin ja marisin jalkavaivojani sunnuntaiaamuna, enkä halunnut lähteä treenaamaan.

"To give anything less than your best is to sacrifice the gift", sanoi Mimmi, kun valitin ja marisin jalkavaivojani sunnuntaiaamuna, enkä halunnut lähteä treenaamaan. Mutta siis hei haloo! Kuka voi vastustaa, jos toinen vetää Prefontaine-kortin pöytään? En minä ainakaan. Niin sitä sitten heitin pyöräilyvehkeet niskaan ja lähdin laittamaan maantietä rullalle.

Täydellisten viimeistelyjeni sarjalle ei näy tulevan loppua. Tällä kertaa vuorossa on SM-maastojen 4 km, johon viimeistely on sujunut seuraavalla tavalla.

6.5. Palauttava 9 km, jonka jälkeen akilles kipeytyi uudelleen

7.5 Lepo.

8.5 Aamu: Pyörälenkki VL 53 min

Ilta: Pyörälenkki VL 75 min

9.5 Juoksua 3,5 km, vesijuoksua 62 min, juoksua 1,7 km

10.5 Aamu: Pyörälenkki VL 85 min, 2 km juoksua

Ilta: Av. 2,1 km. Lihaskuntoa. Lv 3,5 km

11.5 Aamu: Juoksua 1,7 km. Uintia 2000 m, joka sisälsi vetoja ja potkuja. Uinnin päälle 30 min vesijuoksua. Juoksua 1,7 km. Treenin jälkeen kevyt hieronta, lyhyt hölkkäverryttely alle ja päälle.

Ilta: Pyörälenkki VL 35 min + 3 km juoksua

12.5 Av. 3,3 km. 3 * 1000 m maastossa oletettua kisavauhtia / palautus 2.45.

Lv. 4,3 km juoksua ja kävelyä. Jalka kipeytyi vain hieman. Tonnit kulkivat ihan kohtuullisen vauhdikkaasti.

Nyt odottelen jännityksellä iltaa ja huomista aamua. Mikäli tuntemukset poistuvat täysin, juoksen kilpaa. Lopullisen päätöksen kisaan osallistumisesta teen kuitenkin vasta sunnuntain aamulenkin ja kisan alkuverryttelyn jälkeen. Täydellistä...

- Mäyrä

Harjamaki

Joonasta tukevat:

Seinjoen_Energia

nordea

minimani

Hammaslaboratorio, erikoishammasteknikko Jukka Ropponen Oy: http://www.saunalahti.fi/~pannola/jukkaropponen/

J_Rinta_Jouppi

rinta_joupin_autoliike

Urheilu_shop

Kuuntele uusin Latu Podcast

Blogisti Joonas Harjamäki

harjamaki_1Estejuoksija Joonas Harjamäki on tekemässä läpimurtoa kansainväliselle tasolle. Viime vuonna mies paranteli ennätystään lukemiin 8:35.75 ja sillä irtosi paikka EM-kisoihin.


ulvang banneri