Niskanen: Kevät

Keuruun SM-kisojen jälkeen tuli pitkä kisatauko. Sairastelun jälkeen seuraavat kisat olivatkin vasta Imatralla.

Keuruun SM-kisojen jälkeen tuli pitkä kisatauko. Sairastelun jälkeen seuraavat kisat olivatkin vasta Imatralla. SM-kisoissa meno tuntui vielä vaikealta. Ohjelmassa oli kolme kisaa ja palautuminen sairastelun jälkeen ei toiminut ihan normaalisti. Niinpä Imatralla oli kova urakka. Yksi pronssimitali oli kuitenkin viikonlopun jälkeen kaulassa, kun Vieremän Koiton tyttöjen kanssa taisteltiin viestissä kolmanneksi.

Imatran jälkeen olo alkoi pikkuhiljaa parantua. Seuraavana viikonloppuna lappu oli rinnassa Pohjois-Savon maakuntaviestissä. Leppävirralla oli kaunis kevätsää ja ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua. (kuva)

KepablogiII300412

Pääsiäinen vietettiin tuttuun tapaan Lapissa ja osallistumalla Torniolaakson hiihtocupiin. Neljän kisan kiertue onnistui hyvin ja säät suosivat meitä pääsiäislomalaisia. Lapin reissun jälkeen kerkesin levähtää muutaman päivän kotona ja sitten lähdettiinkin ajelemaan jo kohti Kuusamoa.

Rukalla kilpailtiin kauden viimeiset Suomen Cupin osakilpailut. Ennen päätösviikonloppua kokonaiscupissa oma tilanne oli hyvä: johdin henkilökohtaista cupia ja olimme viesticupissa toisena. Viikonloppu koostui perinteisen viesteistä ja vapaan hiihtotavan yhteislähtökisoista. Viesti hiihdettiin samalla kokoonpanolla kuin ennenkin, vain viestijärjestystä vaihdettiin. Marjaana aloitti hienosti ja Eveliina jatkoi samaan malliin. Tytöt toivat Koiton vaihtoon toisena, tiukasti kärjen perässä. Minulla oli mahtava paikka lähteä hiihtämään ja tuoda viestijoukkueemme voittajana maaliin. Vasta maalissa tajusimme, että voitimme kokonaiscupinkin, sillä Hämeenlinnan Hiihtoseura jäi päätösviestissä kolmanneksi. Ja tämähän oli iloinen ja mukava yllätys meidän joukkueelle! Seuraavan päivän henkilökohtaisessa kisassa tulin toiseksi ja varmistin kokonaiscupin voiton.

Rukan viikonlopun jälkeen innostuin vielä lähtemään kisoihin Posiolle. Sinne olen monesti päättänyt kauden ja niin tein nytin. Lunta Posiolla oli vielä paljon ja lisää satoi kisojen aikana:)

Kepablogi300412Täällä Vuokatissa lumet sulavat kovaa kyytiä. Muutama lenkki sukset jalassa tuli vielä viikolla tehtyä, mutta aikalailla tämä viikko on jo levätty. Tosin syke on noussut ja hiki on tullut kotonakin, kun olen puurtanut kevätsiivousta. Seuraavaksi kahdeksi viikoksi vaihdan maisemaa ja nautin todellisesta lomasta.

Mukavaa ja aurinkoista kevättä!

- Kepa


Kuuntele uusin Latu Podcast

Blogisti Kerttu Niskanen

kerttu_niskanen

Maastohiihtäjä Kerttu Niskanen jatkaa A-maajoukkueessa toista kauttaan. 22-vuotiaan urheilijan kirkkaimpia saavutuksia ovat 8.sija MM-kisoissa, kaksi henkilökohtaista nuorten (U23) maailmanmestaruutta ja aikuisten suomenmestaruus.

ulvang banneri