Niskanen: Loma loppui ja harjoituskausi alkoi

Loma oli ja meni. Kisakauden jälkeen huilasin reilut kaksi viikkoa.

Loma oli ja meni. Kisakauden jälkeen huilasin reilut kaksi viikkoa. Nautin kovasti keväthangilla hiihtämisestä ja niinpä suksia tuli ulkoilutettua ihan huhtikuun lopulle saakka. Toukokuun kaksi ensimmäistä viikkoa vietin loman merkeissä etelän lämmössä. Aika meni hurjan nopeasti ja pääasiassa vain löhötessä. Kepablogi250612 2Toki kivaa tekemistä lomallakin löytyi (sen löhöilyn lisäksi): auringonottoa, uintia, snorklaamista, shoppailua, hyvää ruokaa jne. Ajattelin, että kaksi viikkoa onnistuu ilman hiihtojuttuja ja melkein onnistuikin, kunnes loppulomasta yhtenä päivänä hotellin altaalla kaksi ruotsalaista pikkutyttöä leikki Charlotte Kallaa ja Ida Ingemarsdotteria:) He muistuttivat, että pian loma loppuu ja työt kotona odottavat.

Kepablogi250612Nyt harjoituskausi on hyvässä vauhdissa ja takana on jo yksi maajoukkueleiri Vuokatissa. Tänään jatketaan samalla porukalla ja samassa paikassa. Viikon mittainen leiri alkaa tuttuun tapaan Aateli race-kilpailuilla. Itseltä juoksuosuus jää todennäköisesti väliin alkukesän juoksulenkeistä kipeytyneen polven takia. Kesäkisojen lisäksi ohjelmassa on muun muassa peruslenkkejä juosten ja rullahiihtäen, yksi voimaharjoitus sekä yksi kovempi harjoitus sauvarinteessä.

Pientä polven rasitusvammaa lukuun ottamatta harjoituskausi on alkanut mukavasti. Intoa on ja ensi kauden arvokisoja kohti tehdään kovasti töitä:) Heinäkuussa ei ole maajoukkueleiriä, vaan seuraavan kerran maajoukkueporukan kanssa kokoonnutaan elokuun puolella Sveitsin Pontresinassa. Sitä ennen ohjelmassa on oma leiri ja kuulumisia viimeistään silloin!

Aurinkoista ja vauhdikasta kesää!

- Kepa


Kuuntele uusin Latu Podcast

Blogisti Kerttu Niskanen

kerttu_niskanen

Maastohiihtäjä Kerttu Niskanen jatkaa A-maajoukkueessa toista kauttaan. 22-vuotiaan urheilijan kirkkaimpia saavutuksia ovat 8.sija MM-kisoissa, kaksi henkilökohtaista nuorten (U23) maailmanmestaruutta ja aikuisten suomenmestaruus.

ulvang banneri