Taanila: Historian ensimmäinen Night Hawk

Jokainen suunnistaja tietää Jukolan jälkeisen tyhjän olon: Mitä seuraavaksi? Jokainen rehellinen suunnistaja voi tunnustaa haaveilleensa myös norjalaisesta suunnistuksen suurviestistä täyttämään tätä...

Lue lisää...

Taanila: Tiomila ennakkoa

Tiomilan ennakkospekulointi on varma kevään merkki. Ennakkospekuloinnissa voi nojautua kevätkilpailujen huhuihin tai sitten vanhoihin perinteisiin. Itse nojasin jälkimmäiseen ja kirjoitin tämän jutun...

Lue lisää...

Taanila: Kauden avaus

Pari viikkoa sitten tein vielä saapaslenkkiä 50cm hangessa takapihan metsissä ja eilen avasin kotimaisen kilpailukauden FinnSpring-viestissä.

Lue lisää...

ale jattiboxi

Taanila: Tiomila-ennakko

Perinteiset keväänmerkit koputtelevat taas ovelle. Tiomila-valmistautuminen valvottaa arki-iltaisin puolilleöin ja Selänne miettii uransa jatkoa.

Lue lisää...

Kuuntele uusin Latu Podcast

Blogisti Vesa Taanila

vesa_taanilaSuunnistuksen b-maajoukkueratsu, jonka kirkkaimmat mitalit ovat yhä saavuttamatta. Tavoitteet eivät tavallisesti kaadu yrittämisen puuttumiseen. Kokemusta 30 ikävuotta, muutama SM-mitali ja roppakaupalla kokemusta. Siviilissä ohjelmistosuunnittelija Tampereella. Urheillessa seurana Ikaalisten Nouseva-Voima. Tavoitteet MM 2013 kotikisat Vuokatissa. 


ulvang banneri