KU Swix Pro 22 550x90px

10 minuuttia ja 48 sekuntia siinä meni: Vasaloppet on loppuunmyyty

Ensi vuonna Vasaloppetiin starttaavien nimet on jo tiedossa. Kuva: Vasaloppet

Ensi vuonna Vasaloppetiin starttaavien nimet on jo tiedossa. Kuva: Vasaloppet

15 800 paikkaa ensi vuoden Vasaloppetiin menivät ennätysajassa.

 

Ilmoittautuminen tämänvuotiseen Vasaloppetiin käynnistyi sunnuntaina kello 9 Suomen aikaa. 11 minuuttia myöhemmin ei enää ollut mahdollista ilmoittautua maratonhiihtojen kuninkuuskisaan paikkojen täytyttyä. Tarkalleen ottaen aikaa viimeisen paikan varaukseen kului 10 minuuttia ja 48 sekuntia ilmoittautumisen aukeamisesta.

Vasaloppetin järjestäjät ennakoivat jo aiemmin, että ensi vuoden tapahtuma myydään loppuun ennätysajassa. Aikahaarukaksi he arvelivat jotain kymmenen minuutin ja kolmen päivän välillä. Toisin sanoen arvio osui 48 sekunnin marginaalilla ennakoituihin puitteisiin.

-Tämä on uskomattoman hauskaa. Nyt ihmisillä on vuosi aikaa treenata ja asettaa tavoitteita, Vasaloppetin myynti- ja markkinointipäällikkö Jon Svensson kertoi Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:lle.

Juuri 15 800 ulkopuolelle joutuneet pääsivät odotuslistalle ja heillä on vielä toivoa mukaan pääsystä. Varauksen tehneillä hiihtäjillä on nyt neljä päivää aikaa maksaa ilmoittautuminen. Mikäli ilmoittautuneet eivät maksa maksua ajoissa, pääsee odotuslistalla majailevat mukaan.

Myös StafettVasan on myyty loppuun, mutta Vasaloppet-viikon muihin tapahtumiin mahtuu vielä.

Lähde: SVT

 

 

Banner Swix Pro22 550 350

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Suositeltavaa luettavaa

Kilpailukalenterit