CHXL 550x90px webbanneri

MTV3: Suurin osa hiihtäjistä ulos maajoukkueesta

jauhojarvi111011 introMTV3 uutisoi hetki sitten verkkosivuillaan, että suurin osa Suomen maajoukkuehiihtäjistä on tänään pudotettu ulos maastohiihdon maajoukkuetoiminnasta.

jauhojarvi111011Sami Jauhojärvi Oslon MM-hiihdoissa. Kuva: Hevoskuuri.fiMTV3 uutisoi hetki sitten verkkosivuillaan, että suurin osa Suomen maajoukkuehiihtäjistä on tänään pudotettu ulos maastohiihdon maajoukkuetoiminnasta.

MTV3:n mukaan kiista koskee urheilijasopimusta Suomen maastohiihto ry:n ja urheilijoiden välillä. Sopimuksen allekirjoittamisen takaraja oli tänään. Vain neljä hiihtäjää allekirjoitti sopimuksen. 14 maajoukkuehiihtäjää jätti sopimuksen allekirjoittamatta.

Suomen maastohiihto ry:n puheenjohtaja Reijo Alakoski vahvistaa MTV3:lle maajoukkueen olevan tällä hetkellä vain neljän urheilijan vahvuinen.

- Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että meillä on tästä päivästä eteenpäin neljän urheilijan maajoukkue, joka lähtee maailmalle ja joita viedään eteenpäin siihen saakka, kunnes loputkin sopimukset on allekirjoitettu, Alakoski sanoo MTV3:lle.

Sami Jauhojärvi kertoo MTV3:lle hiihtäjien vastustavan yhteisessä rintamassa nuorempiin maajoukkuehiihtäjiin kohdistettua sopimuspykälää, joka rokottaisi heidän saavuttamiaan palkintorahoja.

Alkuperäinen uutinen:
>>MTV3

>>Sami Jauhojärven kommentit asiaan

 

 

 

 

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


Kuuntele uusin Latu Podcast

Premiumsport.fi

ulvang banneri