CHXL 550x90px webbanneri

Fischer ja Rossignol tuovat markkinoille uuden sidejärjestelmän

Kuvassa jo pitkään markkinoilla olleet Rottefellan siteet.  Kuva: THIBAUT/NordicFocus

Kuvassa jo pitkään markkinoilla olleet Rottefellan siteet. Kuva: THIBAUT/NordicFocus

Maailmanlaajuisesti tunnetut maastohiihtobrändit Fischer ja Rossignol ovat yhdistäneet voimansa ja tuovat ensi vuoden aikana markkinoille täysin uuden sidejärjestelmän maastohiihtoon.

Vastikään kehitetty sidejärjestelmä ja maastohiihtokengän pohjaprofiili esitellään TURNAMIC® brändin alla sekä Ficherin etä Rossignolin toimesta kauden 17|18 mallistolanseerausten yhteydessä. Uudet TURNAMIC® pohjat ja TURNAMIC® siteet ovat yhteensopivia maailmanlaajuisesti tunnetun NNN® pohjaprofiilin kanssa.

– Tästä brändien välisestä yhteistyöstä hyötyvät kaikki maailmancup-tason hiihtäjistä aina kaiken ikäisiin kuntohiihtäjiin. Uraauurtavien teknologioiden ansiosta nämä uudet tuotteet ovat oivallisia ja helppokäyttöisiä, mitkä ovat merkittäviä seikkoja, kun uusia kuluttajia houkutellaan maastohiihdon pariin. Molemmat brändit lanseeraavat kattavan maastohiihtomalliston omilla merkeillään, kerrotaan Fischerin ja Rossignolin yhteisesssä tiedotteessa.

Helppo kiinnittää

Tiedotteessa kerrotaan uudesta sidejärjestelmästä seuraavaa:
Helppokäyttöisyys tekee uudesta TURNAMIC® järjestelmästä vakuuttavan. Innovatiivisen Turn Lock -mekanismin ansiosta kengän kiinnittäminen siteeseen ja irrottaminen ovat helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. TURNAMIC® siteen asentamiselle on ominaista nopea ja helppo käsiteltävyys. Ensimmäistä kertaa läpi malliston siteen asennus onnistuu ilman työkaluja. Tämä tarkoittaa, että voit säätää siteen oikeaan kohtaan voideltavaan sukseen, skin tai muuhun pitopohjasukseen tai luistelusukseen muutamassa sekunnissa. Täydellisen järjestelmän ansiosta voit tuntea suksen entistäkin suorituskykyisempänä.

Salassapito- ja patentointisyistä Kestävyysurheilu.fi ei saanut vielä kuvaa uudesta siteestä.

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy


LATU Podcast boxi

Premiumsport.fi

ulvang banneri