KU Rollerski 550x90px

Jauhojärvellä suunta parempaan

Jauhojaervi251111 introSami Jauhojärvi ei suuremmin synkistellyt, vaikka jatkopaikka puolivälieriin maailmancupin sprintissä Davosissa jäi saamatta. Jauhojärvi jäi karsinnassa 55:ksi.

Jauhojaervi251111Sami Jauhojärvi. Kuva: Felgenhauer/NordicFocusSami Jauhojärvi ei suuremmin synkistellyt, vaikka jatkopaikka puolivälieriin maailmancupin sprintissä Davosissa jäi saamatta. Jauhojärvi jäi karsinnassa 55:ksi.

- Huh! Hapotti jonkun verran paljon, mutta se oli odotettavissakin. Viime vuonna tein päätöksen, ettei minun tarvitse enää vapaalla hiihtää sprinttiä Davosissa. Mutta kun en eilen uskaltautunut viivalle, piti vähän kisavirettä hakea tänä päivänä, kun kerran joukkueessa oli paikka auki, Jauhojärvi sanoi.

Jauhojärvi on ollut hieman kipeänä Rukan jälkeen, joten hän jätti lauantaina hiihdetyn 30 kilometriä vapaalla väliin.

- Perinteisellä olisin varmasti hiihtänyt sen, mutta vapaa ei ole siinä kuosissa kuitenkaan, että vähän vielä keskenkuntoisena kannattaisi lähteä sijaa 45- sieltä röyhimään. Jos se olisi ollut 15 kilometriä, olisin hiihtänyt.

Muuten Jauhojärven vireen suunta jo parempaan, mikä lupaa hyvää ensi viikonloppuna hiihdettävään Roglan 15 kilometrin kilpailuun.

- Ei ole kaukana enää, että lähtee kulkemaan. Nyt pitää vaan tehdä täällä onnistuneita harjoituksia viikolla, ja toivoa, että saisi onnistumisen Roglassa. Sijoituksellisesti se tarkoittaa paljon parempaa kuin Rukalla, Jauhojärvi sanoi.

-Heidi Lehikoinen

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri