KU Rollerski 550x90px

Suomen Cup jatkuu Vantaalla

hiihtoliigaMaastohiihdon Suomen Cupin toisen osakilpailuviikonloppuun osallistuu yli 200 kansallisen tason kärkipään hiihtäjää.


hiihtoliigaSuomen Cup jatkuu Vantaalla. Kuva: Hevoskuuri.fiMaastohiihdon Suomen Cupin toisen osakilpailuviikonloppuun osallistuu yli 200 kansallisen tason kärkipään hiihtäjää. YLE:n televisioima Suomen Cup voidaan viedä tulevana viikonloppuna läpi erinomaisissa olosuhteissa, sillä kaikki ladut saadaan lumetettua ajoissa.

Suomen Cup:n osakilpailuissa hiihdetään lauantaina sprintit vapaalla hiihtotavalla ja sunnuntaina naiset hiihtävät 5 km ja miehet 10 km myös vapaalla hiihtotavalla. Sprinttien lähtölistalla on 40 nais- ja 74 mieshiihtäjää. Sunnuntaina normaalimatkoille on ilmoittautunut 65 mies- ja 47 naishiihtäjää.

Hakunilan latujen lumetuksesta vastaa Vantaan kaupunki. Kaupunki on tehnyt erinomaista työtä, sillä leudosta alkutalvesta huolimatta ladut saadaan kilpailuihin erinomaiseen kuntoon.

- Sprinttilatu on jo hiihtokunnossa ja 2,5 km kisalatu on viimeistelyä vaille valmis vaille valmis, kertoo Vantaan Kaupungin liikuntapaikkamestari Juha Savolainen.

Suomen Cupin Race Director Hannu Koivusalo on myös tyytyväinen kisojen alla niin osallistujamääriin kuin myös hyvään lumitilanteeseenkin.

- Vantaalle on tulossa hienot kisat! Kilpailijamäärä kaikkineen on hyvä kun otetaan huomioon alkutalven heikko lumitilanne kotimaassa. Toivottavasti yleisö löytää Hakunilaan kannustamaan kansallisia ja kansainvälisiä huippujamme, Koivusalo kertoo kisojen alla.

-Suomen maastohiihto ry

langrenn.com Sweden United-States-of-America Germany France italy

Kuuntele uusin Latu Podcast

ulvang banneri